Mega-scandal după un party la locul de joacă al lui Brigitte Năstase

Mega-scandal după un party la locul de joacă al lui Brigitte Năstase

loading...

Mega-scandal după un party la locul de joacă al lui Brigitte Năstase.

Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă! Brigitte, soţia fostului tenisman Ilie Năstase, a picat în centrul unui scandal cât casa. Femeia este acuzată că îi discriminează pe copiii care vin la locul de joacă în care aceasta a investit o avere.

La Magic Castle, copiii VIP-urilor sunt trataţi regeşte, cu cocteiluri şi bunătăţi alese, în timp ce „ăi de rând” salivează la brioşele „premianţilor”. Semnalul de alarmă este tras de câteva mame care au răspuns invitaţiei lui Brigitte de a participa la inaugurarea Magic Castle Summer Pool din Bucureşti, piscina de la locul de joacă deţinut de cuplul Năstase. „Intrarea liberă pentru toţi copiii! Spectacol de magie, animatori şi  personaje din desene animate. Ne vom distra împreună la o petrecere de poveste, cu multe surprize pentru copii, dar şi pentru părinţi”.

„Tot ce era acolo era rezervat pentru VIP-uri. Am fost cu băieţelul meu să cumpăr un fresh de portocale şi ni s-a spus că doar copiii vedetelor pot să bea suc. Pentru ai noştri nu era decât apă. Nu mi-a venit să cred că e real ceea ce aud, dar m-am convins repede că e pe bune când bodyguarzii ne-au interzis să folosim terasa sau să vizităm castelul, pe acelaşi motiv: că acolo nu intră decât copiii de la clasa VIP. Vă daţi seama, am plecat instant”, ne-a mărturisit Mirela Săndulescu (35 de ani), una dintre mămicile prezente la evenimentul de la începutul acestei luni.

Continuarea aici —> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )