Melania îi întoarce spatele milionarului în tot mai multe apariții publice. Acestia nu mai petrec mult timp împreună, ba chiar se evită în dormitor.

Melania îi întoarce spatele milionarului în tot mai multe apariții publice. Acestia nu mai petrec mult timp împreună, ba chiar se evită în dormitor.

loading...

Melania îi întoarce spatele milionarului în tot mai multe apariții publice. Acestia nu mai petrec mult timp împreună, ba chiar se evită în dormitor.

Presa americana a observat că în ultima vreme Melania îi întoarce spatele milionarului în tot mai multe apariții publice. Acestia au ajuns la concluzia că între cei doi există un impas și asta dinainte ca Donald să fie ales președinte. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună în public de la alegerile prezidențiale de anul trecut.

Surse apropiate spun că Melania și Donald nu mai petrec mult timp împreună, ba chiar se evită în dormitor. ”Nu petrec niciodată noaptea împreună. Iar atunci când dorm în aceeași cameră, au paturi separate”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului. Se pare că Melania este nefericită în această căsnicie, iar gurile rele spun că ne-am putea aștepta în orice moment la un divorț. Melania Trump locuiește la 300 de kilometri distanță de Washington, oraș în care soțul ei își petrece timpul.

Melania ”vrea să aibă cât mai puțin de-a face cu Donald. Nu o interesează nici soțul ei, nici povestea cu președinția și, în general, nimic ce are legătură cu Donald”, a declarat o altă persoană apropiată familiei, citeaza vip24.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )