Motivul pentru care Bianca Dragusanu nu vorbeste despre sarcina: “Am descoperit ca sunt bolnava”

Motivul pentru care Bianca Dragusanu nu vorbeste despre sarcina: “Am descoperit ca sunt bolnava”

loading...

Motivul pentru care Bianca Dragusanu nu vorbeste despre sarcina: “Am descoperit ca sunt bolnava”.

Bianca ar fi insarcinata in 5 luni  insa nu doreste sub nicio forma sa vorbeasca despre aceasta bucurie din viata ei.

Motivul pentru care Bianca ar refuza sa isi asume acesta sarcina, in mod oficial, are legatura cu problemele de sanatate cu care se confrunta blonda. Mai exact, in urma cu cativa ani, din cauza stresului, ea a dezvoltat o forma de diabet, boala extrem de periculoasa pentru evolutia unei sarcini.

“Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin un regim alimentar strict”, declara Bianca Dragusanu in urma cu cativa ani.
“Prezenţa unei glicemii mărite în timpul sarcinii creşte riscul apariţiei anumitor complicaţii atât la mamă, cât şi la făt. Viitoarea mămică are predispoziţie crescută la infecţii genito-urinare, naştere prematură sau travaliu prelungit. Riscurile în cazul fătului sunt avort spontan în primele luni de sarcină, moarte intrauterină, diverse malformaţii cardiace, neurologice şi renale, risc de a face diabet în timpul vieţii, hipoglicemii severe în perioada neonatală ce pot determina sechele neurologice importante”, au mai declarat surse medicale pentru ziarulring.ro.

Citeste mai multe aici —-> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )