Mutu se chinuie să divorțeze de Consuelo, ca să facă un copil cu Sandra

Mutu se chinuie să divorțeze de Consuelo, ca să facă un copil cu Sandra

loading...

Mutu se chinuie să divorțeze de Consuelo, ca să facă un copil cu Sandra

Este fericit, liniştit şi aşteaptă din clipă în clipă ca Sandra Bachici să-i dea vestea cea mare: că o să fie tătic. Pentru ca lucrurile să se desfăşoare într-un cadru legal, Adrian Mutu face demersurile pentru ca divorţul de Consuelo Matos să fie recunoscut şi în România.

În ultima vreme, Adrian Mutu (37 de ani) a avut o serie de realizări în viaţa personală. A cerut-o de soţie pe Sandra Bachici (22 de ani) după numai două luni de relaţie, s-au căsătorit pe 1 ianuarie, în Cuba, chiar de ziua ei, iar acum Adrian Mutu e nerăbdător ca fe­­meia pe care o iubeşte să îl facă tătic. Pentru ca viaţa lor să se desfăşoare într-un cadru legal, fostul fotbalist a cerut să i se recunoască divorţul de Consuelo Matos şi în România. Mutu s-a separat în mare secret, în 2014, în străinătate, însă fiind cetăţean român, certificatul de divorţ trebuie legalizat şi în ţară, aşa că fotbalistul a fost nevoit să facă demersurile în acest sens. El a depus recent la Tribunalul Bucureşti o cerere care are ca obiect „recunoaşterea înscrisurilor şi hotărârilor străine, Republica Dominicană”, iar termen de judecată a obţinut abia în septembrie.

“Am terminat cu divorţul, însă mai trebuia legalizat şi în ţară. Cu mama fetelor am o relaţie civilizată. Suntem preocupaţi să le creştem frumos. Acum o lună am fost să le văd. Au terminat şcoala cu bine. Cea mare e în clasa a treia, mezina într-a doua şi au terminat cu rezultate mulţumitoare. Adriana a ieşit prima din clasă, cea mică, Maya, a doua”, a declarat Adrian Mutu, pentru Click!

Continuarea aici —–> m.click.ro

61710335

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )