Niciunul din copiii Angelinei Jolie nu vrea să fie actor! Ce cariere vor?

Niciunul din copiii Angelinei Jolie nu vrea să fie actor! Ce cariere vor?

loading...

Niciunul din copiii Angelinei Jolie nu vrea să fie actor! Ce cariere vor?

Angelina Jolie (41 de ani) și Brad Pitt s-au întâlnit și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, iar averile lor impresionante se datorează succesului în lumea filmului.

Cu toate acestea, niciunul dintre copiii lor nu vrea să le calce pe urme. Angelina a dezvăluit că Maddox (14 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani), Vivienne (7 ani) și Knox (7 ani) au alte planuri de viitor.

„Niciunul dintre copiii mei nu vrea să fie actor. De fapt, sunt foarte interesați să ajungă muzicieni. Cred că le place procesul filmările din afară. Mad este interesat de montaj. Pax adoră muzica și ocupația de DJ”, a declarat Angelina Jolie, potrivit femalefirst.com.

În plus, copiii celebrei actrițe cred că actoria este o muncă mult prea ușoară. „Ei cred că slujba lui mami e ridicol de ușoară”, a mărturisit Angelina.

Cei mici învață șapte limbi diferite

Cei șase copiii ai cuplului sunt foarte diferiți în mentalitate, iar fiecare dintre ei vrea să învețe o limbă diferită. „I-am întrebat ce limbi vor să învețe, iar Shiloh învață Khmer, adică limba vorbită în Cambodgia, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad s-a apucat de germană și rusă, Zahara vorbește franceză, Vivienne a vrut să învețe arabă, iar Knox învață limbajul semnelor”, a declarat actrița.

Mai mult, micuții se implică și în activitățile caritabile ale Angelinei privind situația refugiaților, însă artista nu consideră că este nevoie să îi împingă de la spate. „Nu i-aș împinge niciodată să se implice. Cred că este o decizie pe care cred că orice persoană trebuie să o ia individual. Trebuie să fie o conexiune reală și onestă”, a mai spus ea.

Vezi aici —–> m.click.ro

angelina10-a

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )