Nu e adevărat cum arată femeia asta la 62 de ani

Nu e adevărat cum arată femeia asta la 62 de ani

loading...

„Nu e adevărat cum arată femeia asta la 62 de ani”. Asta îți vine să exclami în momentul în care vezi imaginea alăturată. Dai zoom și parcă tot nu poți să crezi. Doar mâinile trădează vârsta.

Fost manechin de succes, reușește să arate demențial și după mai bine de trei decenii de când a părăsit podiumul prezentărilor de modă. În anii ’70, Christie Brinkley  făcea furori în New York, aparițiile ei din celebra revistă americană „Sports Illustrared” (în 1979, 1980 şi 1981) sunt apreciate și acum de colecționari, dar iată că și astăzi Christie Brinkley îi lasă pe toți cu gura căscată. La 62 de ani are aceeași siluetă de manechin. Operațiile estetice și modul de viață au ajutat-o să-și mențină silueta și un aspect fizic cu mult mai tânăr, dovadă fiind toate aparițiile ei mondene recente. Christie Brinkley nu se sfiește nici la vârsta aceasta să poarte fuste scurte sau haine mulate, pentru că are un corp de vis.

A fost măritată de 4 ori

Născută Christie Lee Hudson (la 2 februarie 1954), Christie Brinkley a devenit faimoasă ca manechin. În CV a adunat prezentări de modă pentru cei mai renumiți designeri din lume și apariții pe mai bine de 500 de coperte de reviste, precum Sports Illustrared, Allure, Playboy și Men’s Health. Christie Brinkley a fost numită cea mai atractivă femeie a tuturor timpurilor, iar în 2012 era în top 20 al celor mai bogate manechine din toată lumea.

Continuarea aici —-> m.click.ro

christie-brinkey-jan-2016 christie-brinkley-nydj-2016-fit-to-be-campaign-launch-in-new-york-city-1

capture-20160707-183145-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )