NU VEI CREDE ! CE CADOU a primit Virgil Iantu DE ZIUA LUI

NU VEI CREDE ! CE CADOU a primit Virgil Iantu DE ZIUA LUI

loading...

LA MULTI ANI, Virgil Iantu !

Virgil Ianţu a avut o aniversare mai mult decat specială la împlinirea a 45 de ani !

In urmă cu doar câteva zile, judecătorii i-au făcut o mare bucurie: au dat o soluţie favorabilă în conflictul cu firma imobiliară care l-a păcălit în urmă cu patru ani, fapt ce i-a adus vedetei un câştig de 17.750 de euro.

După mulţi ani de procese, Virgil Ianţu speră să recupereze în întregime investiţia de la afaceristul care i-a promis în 2008 că-i construişte un apartament într-un cartier rezidenţial situat la malul mării, în Neptun.

Ianţu a achitat în rate costul apartamentului, în total suma de 77.280 de euro, dar a primit o locuinţă cu mult sub standardele promise de constructor aşa că vedeta a refuzat-o, urmând să se mute când totul va fi remediat.

După doi ani, părţile au încheiat un nou angajament şi Ianțu a mai întrezărit o speranţă de a-şi fructifica banii investiți. Numai că, firma a intrat în faliment, iar Ianţu s-a înscris pe lista lungă a creditorilor firmei.

Anul acesta, chiar de ziua lui, Ianţu a mai obţinut de la instanţă şi înscrierea în tabel a penalităţilor pe care firma trebuie să i le plătească, 17.750 euro (50 de euro pe zi de la data semnării contractului), bani ce se adaugă celorlaţi 77.280 de euro pe care-i are de recuperat.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )