NU VEI CREDE pentru ce e criticata soţia premierului Cioloş !

NU VEI CREDE pentru ce e criticata soţia premierului Cioloş !

loading...

Valerie Cioloş Villemin a participat la o petrecere de gală la Castelul Peleş !

Se para ca Iulia Albu nu iartă pe nimeni.

Nici măcar pe soţia premierului Dacian Cioloş! Chiar dacă iniţial, Valerie a primit laude, fashion-editorul s-a răzgândit şi i-a analizat din nou ţinuta.

La un eveniment de gală, organizat de principesa Margareta, la Castelul Peleş, premierul Dacian Cioloş a participat împreună cu soţia sa Valerie Cioloş Villemin (42 de ani). Franţuzoaica a optat pentru o rochie până la genunchi de culoare neagră la care a asortat un şal fin şi o perecehe de pantofi eleganţi în aceeaşi culoare. Ţinuta soţiei premierului nu a fost catalogată de Iulia Albu un dezastru vestimnetar, ci ar fi putut, în opinia ei, uşor îmbunătăţită.

“Valerie Ciolos pare sa sufere un reviriment stilistic nu spectaculos, însă cu siguranţă de bun augur. Încălţamintea este aleasa corect, iar micuţa rochie neagră pe care o poartă este temperată corect de pastelul şalului. Cu siguranţă că Valerie poate mult mai mult de atât şi în mod cert ar trebui să studieze cu mai multă atenţie proporţionarea volumetrică a ţinutelor pe care le alege, însă rezultatul nu este de această dată unul dezastruos.

Ponturi pentru o ţinută de WOW:

părul trebuie coafat la coafor, nu acasă, lungimea fustei trebuie regândită, la fel ţi accesorizarea cu alegerea unui element cheie ce va da acel plus de glam de care Valerie are nevoie. Broşele sunt o idee bună pentru ea, însă niciodată ceva banal”, a notat Iulia Albu pe pagina ei de socializare.

Valerie l-a cunoscut pe Dacian Cioloș în Franța, când acesta se afla la studii. Pe atunci, ea nu credea că se va căsători cu un bărbat străin. “Cu bărbaţii francezi nu reuşeam să mă înţeleg. Aveam impresia că suntem din lumi diferite. Pe el l-am întâlnit când eu m-am întors în Franţa, era la studii. (…) Era în perioada în care toţi tinerii voiau să plece din România şi el voia să se întoarcă acasă, să facă ceva pentru România”, a declarat ea, citată de bn24.ro.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )