Nume de femei predestinate succesului

Nume de femei predestinate succesului

loading...

Nume de femei predestinate succesului.

Spune-mi cum te cheamă, ca să îți spun cât succes vei avea doar pentru că ai primit un anumit nume la botez. Și asta pentru că există câteva nume ce par că sunt predestinate succesului. Semnificația lor influențează atât de mult pe cei care le poartă, încât calea către succes este pe jumătate pavată încă din momentul în care l-au primit.

Andreea

Andreea provine de la numele ”Andrei” care semnifică ”bărbătesc”, ”masculin”, și este numele pe care l-a purtat primul apostol al lui Iisus, fratele lui Simon Petru. Andrei l-a convins pe acesta din urmă să I se alăture Mântuitorului, inițiativă ce, practic, a condus la formarea grupului celor 12 discipoli. Este un nume foarte des întâlnit pe teritoriul țării noastre pentru că același apostol a pășit în spațiul danubiano-pontic pentru a propovădui cuvântul Domnului. Legenda spune că Andrei a sfârșit crucificat pe o cruce în formă de ”X”.

Alexandra

În mitologia miceniană era un al doilea nume al zeiței Hera, zeița protectoare a tuturor zeităților, soția lui Zeus și ocrotitoarea căsniciilor. De asemenea, era o alternativă pentru numele Casandra. Semnifică putere, influență, cea mai bună poziție pe care o poate avea o femeie în lume, în societate, într-o companie.

Elena

Provine din limba greacă, de la cuvântul ”torță”. Numele mai are o semnificație: luna, cel mai sigur datorită asocierii cu cuvântul ”selene”.

Continuarea aici —–> www.unica.ro

capture-20160721-121631-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )