Oana Roman divorteaza! Nu mai locuieste cu sotul de o luna!

Oana Roman divorteaza! Nu mai locuieste cu sotul de o luna!

loading...

Oana Roman divorteaza! Nu mai locuieste cu sotul de o luna!

Oana Roman a facut marturisiri la care nu se astepta nimeni. Se pare ca fiica fostului premier are probleme in casnicie mult mai mari decat a lasat sa se vada.

“Apropo de faptul ca lumea spune ca el m-a ales pentru publicitate si ca eu il intretin pe el, sa va spun un lucru. Cand eu l-am cunoscut pe Marius el era asistentul unuia dintre cei mai mari avocati din tara. Nu-i lipsea nimic. Au fost niste speculatii cares puneau ca Marius era un tampit si un prost, dar ei nu stiu ca Marius a plecat de acolo dandu-si demisia. El a fost rugat sa ramana. Nu doresc sa comentez public motivele pe care le-a avut. A decis ca vrea sa fie cu mine si asta era mai important pentru el. 

Avea masina lui pe care a pierdut-o. Cand s-a casatorit cu mine a pierdut un job foarte bun si ulterior a vandut si masina pentru a putea sa ne intretina pe noi. A vandut-o pe 8 mii de euro. Ti se pare ca un om care se insoara pentru publicitate isi pierde job-ul si masina? Nu ai cum sa spui ca omul asta s-a insurat pentru bani si publicitate.Au fost momente in care el s-a sufocat si in care eu am fost daramata. Am facut nunta si botezul, iar pentru ca eu eram foarte rau psihic, au inceput sa apara probleme. Era inevitabil, discutii, neintelegeri, certuri. El nu muncea pentru ca trebuia sa aiba grija de mine.Au fost niste traume pentru el pe care poate eu nu le-am inteles la magnitudinea lor atunci cand au avut loc. Eu i-am zis atunci ca daca tu simti nevoia sa mergi sa ai o aventura de noapte cu oricine poti sa mergi. El nu a spus nimic, dar nu cred ca a facut-o si daca el a facut-o si eu n-am simtit nimic…”Certurile si discutiile au inceput mult dupa nunta pentru ca statea acasa si nu facea nimic. A ajuns si el sa fie depresiv si a ajuns sa nu-l mai intereseze nimic. S-a inchis de tot in el, s-a opacizat deodata. Refuza dialog, discutii, orice. Ajunsese o umbra care se plimba prin casa. A ajuns sa-mi spuna ca nu mai poate si avea dreptate. noi am si avut nevoie de terapie amandoi. Isabela ne-a tinut pe amandoi sanatosi la cap. Sentimentele dintre noi nu au disparut niciodata, doar ca ele au fost depasite de problemele aparute”, a povestit Oana Roman.

Continuarea articolului aici ——> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )