Publicitate

loading...

Oana Roman lamureste scandalul cu Madalin Ionescu. Primele declaratii!

Oana Roman lamureste scandalul cu Madalin Ionescu. Primele declaratii!
loading...

Oana Roman lamureste scandalul cu Madalin Ionescu. Primele declaratii!

Oana Roman a parasit aseara platoul emisiunii “Wowbiz”, unde urma sa aiba o confruntare cu fashion editorul Iulia Albu.

Deși gestul fiicei lui Petre Roman de a părăsi platoul i-a scos din sărite pe prezentatori, în realitate decizia ei ar fi fost urmarea firească a unei înțelegeri care, spune Oana, fusese încălcată.

“Mădălin Ionescu trebuia să se supere pe producătorul lui, care nu a respectat termenii pe care i-am negociat. Nu mă deranjează comentariile Iuliei despre ținutele mele. Consider că nu e cazul să comenteze despre copilul meu, despre kilogramele mele sau despre faptul că aș avea o boală. Le-am spus producătorilor că nu îmi doresc scandal și că nu vreau ca subiectul să fie prezentat publicului în felul acesta, pentru că altfel nu voi intra în emisiune. Mi-au spus că nu va fi așa. Iulia m-a jignit, ea să-și asume public faptul că a greșit. Când am văzut teaser-ul ”Oana Roman – Iulia Albu, partea a doua”, am hotărât că nu e cazul”, a declarat, pentru Libertatea, Oana Roman.

Mai mult, ea susține că îi avertizase înainte de emisiune pe cei doi prezentatori că dacă subiectul va fi prezentat ca o ceară între ea și Iulia Albu, nu va intra în emisiune.

Vezi aici —-> www.ele.ro

Madalin-Ionescu-Official-criză-de-nervi-în-direct-635x336

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]