Oana Roman lamureste scandalul cu Madalin Ionescu. Primele declaratii!

Oana Roman lamureste scandalul cu Madalin Ionescu. Primele declaratii!

loading...

Oana Roman lamureste scandalul cu Madalin Ionescu. Primele declaratii!

Oana Roman a parasit aseara platoul emisiunii “Wowbiz”, unde urma sa aiba o confruntare cu fashion editorul Iulia Albu.

Deși gestul fiicei lui Petre Roman de a părăsi platoul i-a scos din sărite pe prezentatori, în realitate decizia ei ar fi fost urmarea firească a unei înțelegeri care, spune Oana, fusese încălcată.

“Mădălin Ionescu trebuia să se supere pe producătorul lui, care nu a respectat termenii pe care i-am negociat. Nu mă deranjează comentariile Iuliei despre ținutele mele. Consider că nu e cazul să comenteze despre copilul meu, despre kilogramele mele sau despre faptul că aș avea o boală. Le-am spus producătorilor că nu îmi doresc scandal și că nu vreau ca subiectul să fie prezentat publicului în felul acesta, pentru că altfel nu voi intra în emisiune. Mi-au spus că nu va fi așa. Iulia m-a jignit, ea să-și asume public faptul că a greșit. Când am văzut teaser-ul ”Oana Roman – Iulia Albu, partea a doua”, am hotărât că nu e cazul”, a declarat, pentru Libertatea, Oana Roman.

Mai mult, ea susține că îi avertizase înainte de emisiune pe cei doi prezentatori că dacă subiectul va fi prezentat ca o ceară între ea și Iulia Albu, nu va intra în emisiune.

Vezi aici —-> www.ele.ro

Madalin-Ionescu-Official-criză-de-nervi-în-direct-635x336

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )