Oana Zavoranu, dupa ce le-a invins in instanta pe vrajitoare, revine pe micul ecran! Dar pentru ce suma?!

Oana Zavoranu, dupa ce le-a invins in instanta pe vrajitoare, revine pe micul ecran! Dar pentru ce suma?!

loading...

Oana Zavoranu, dupa ce le-a invins in instanta pe vrajitoare, revine pe micul ecran! Dar pentru ce suma?!

La sfarsitul anului 2016 s-a încheiat celebrul proces al vrăjitoarelor care au şantajat-o pe Oana Zăvoranu. Aceasta a fost determinată de vrăjitoare să încheie mai multe contracte de vânzare a unor bunuri mobile şi imobile sau contracte de împrumut cu garanţie imobiliară la un preţ subevaluat în raport cu valoarea de piaţă, această activitate fiind, de fapt, cămătărie disimulată. Roxana Lider şi Rada Mincă, cunoscute ca vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la câte trei ani închisoare cu suspendare.

Acum este in mijlocul unui nou scandal: are un dosar deschis împotriva ei şi a lui Tiberiu Stanciu de catre Ileana Mihăileanu. Aceasta din urmă a solicitat magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1 să modifice un document care se referă la un imobil situat în Capitală.

Insa Oana e pe val. Si inca unul scump. Emisiunea “Uite cine danseaza” incepe curand, iar aici a fost cooptata si d-na Zavoranu. Oana a negociat la sange si a reusit sa ii convinga pe cei de la Pro TV ca pentru prestatia sa merita nu mai putin de 150.000 de euro.

 

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )