Oana Zăvoranu târăşte prin tribunale o bloggeriţă operată de cancer

Oana Zăvoranu târăşte prin tribunale o bloggeriţă operată de cancer

loading...

Oana Zăvoranu târăşte prin tribunale o bloggeriţă operată de cancer.

Le-a declarat război celor care nu scriu frumos de ea şi nu iartă pe nimeni. Oana Zăvoranu nu mai iartă niciun derapaj mediatic legat de numele ei şi săptămâna trecută (17 iunie), actriţa i-a intentat proces pentru încălcarea dreptului la demnitate şi la viaţă privată bloggeriţei Miriam Eugenia Soare. Femeia pe care Oana Zăvoranu o cheamă la tribunal pentru a-i cere daune morale are o poveste de viaţă cutremurătoare. Ea se luptă cu cancerul mamar, iar anul trecut i-au fost extirpate mamelele.

Acum două săptămâni, Miriam Eugenia Soare (53 de ani) a publicat un articol despre Oana Zăvoranu, semnalizat ca pamflet, în care susţinea că actriţa primea bani de la televiziuni pentru a crea diverse situaţii generatoare de audienţă, scrie www.ziarulring.ro. „Trebuie să fie tare trist să fii Oana Zăvoranu sau celelalte panarămi şi să fii nevoită să te măriţi ca să te vezi la televizor”, comentează bloggeriţa chemată la tribunal.

De joi (23 iunie), la Happy Channel, Miriam Eugenia Soare, supravieţuitoare a celei mai agresive şi invazive forme de cancer mamar, va fi invitată permanentă în Casa fericirii, la emisiunea „Dreptul la fericire”. „Am aflat acum trei zile despre acest lucru (proces – n.r.). Am luat legătura cu avocatul meu și el e cel care se ocupă de problemă”, a declarat Miriam Eugenia Soare.

Oana Zăvoranu a deschis o serie de procese

Continuarea aici —–> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )