Publicitate

loading...

Palma este o adevarata harta a trecutului, dar si a viitorului!

Palma este o adevarata harta a trecutului, dar si a viitorului!
loading...

Palma este o adevarata harta a trecutului, dar si a viitorului!

Iata ce spun mainile despre viata ta amoroasa. Vei fi uimit!

Mainile vorbesc despre viata noastra sentimentala. Sunt, practic, o oglinda a ceea ce urmeaza sa ni se intample, sustine psihoterapeutul american Ellen Goldberg. Aceasta dezvaluie secretele viitorului prin intermediul chiromantiei, reusind cu ajutorul liniilor din palma sa prezica viitorul in dragoste.

Palma este o adevarata harta a trecutului, dar si a viitorului fiecaruia dintre noi. Liniile prezente aici pot spune ce ni s-a intamplat pana acum, dar si ce ne asteapta de aici incolo.

Prima dintre linii este cea care porneste dintre degetul mare si aratator si coboara spre incheietura mainii. Daca linia este lunga si continua, atunci inseamna ca esti o persoana foarte norocoasa, intrucat vei avea parte de o singura dragoste, puternica, profunda toata viata, explica Goldberg.

In cazul in care linia incepe in apropiere de degetul mare, atunci inseamna ca te vei fi indragostit inca de timpuriu, ca ti-ai gasit jumatatea inimii in jurul varstei de 20-21 de ani.

O a doua linie care vorbeste despre viata sentimentala porneste din dreptul aratatorului si coboara sub degetul mic. Ei ii corespunde una asemanantoare sau chiar identica in palma opusa. Daca atunci cand apropii palmele una de cealalta, linia casatoriei de la ambele palme este continua, adica sa gaseste pe acelasi nivel, inseamna ca esti o persoana calma si rabdatoare, placuta si altruista. Esti puternica, dar nu iti plac oamenii agresivi. Nu iti vei gasi usor barbatul vietii, dar el va fi cu siguranta pe placul familiei.

Continuare aici ——-> www.ele.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.