Paula Chirilă face dezvăluiri incendiare. Când şi-a pierdut prezentatoarea virginitatea.

Paula Chirilă face dezvăluiri incendiare. Când şi-a pierdut prezentatoarea virginitatea.

loading...

Paula Chirilă face dezvăluiri incendiare. Când şi-a pierdut prezentatoarea virginitatea.

 Zi mare pentru Paula Chirilă, care luni (13 iunie) va prezenta alături de Mirela Boureanu Vaida “Mireasă pentru fiul meu”. Aceasta este prima apariţie a actriţei în platoul show-ului, urmând ca peste două săptămâni “instructajul de pregătire” să “expire”, iar blonda să devină singura gazdă a producţiei. Despre emoţiile unui nou început, dar şi despre momentele de euforie în care a îmbrăcat ea rochia de mireasă, Paula Chirilă a vorbit, în exclusivitate, pentru Click!

Actriţa a povestit cu sinceritate că de când a fost anunţată ca viitoare prezentatoare a show-ului, a fost “bombardată” cu mesaje de tot felul, dar acest lucru nu a descurajat-o, ci dimpotrivă. Paula se simte pregătită să preia frâiele emisiunii şi să le fie alături ca un adevărat mediator concurenţilor din casă. Blonda, care a trecut prin momente de tensiune în cuplu, şi-a redresat relaţia după ce soţul ei s-a mutat în Capitală şi ne-a dat detalii picante din dormitor. Actriţa este căsătorită cu Marius Aciu de zece ani şi tot atâta timp a făcut naveta Bucureşti-Cluj. Cei doi au o fetiţă, Carla, în vârstă de şase ani.

  • Cum ai primit propunerea de a prezenta “Mireasă pentru fiul meu”? Ai emoţii?

Cu mare bucurie, pentru cã este un format de succes, o emisiune longevivã şi am o mulţime de emoţii pentru cã acum tensiunile acolo, în casã, sunt foarte mari, iar aşteptãrile telespectatorilor în ceea ce mã priveşte, la fel. Iar dorinţa mea de a face lucrurile aşa cum trebuie este şi mai mare. Da, ştiu, oamenii sunt reticenţi la schimbãri, am mai trecut prin asta pânã acum, dar ştiu din experienţã cã nu a durat mult pânã când publicul m-a simpatizat, m-a descoperit.

 

  • Este pentru prima dată când vei fi în postura de gazdă a unui show de acest gen. Ce aşteptări ai?

Într-adevãr, e puţin diferit, însã nu mi se pare chirurgie pe creier. Meseria este totuşi aceeaşi, cea de prezentator, pe care am fãcut-o şi o voi face în continuare şi, sper, la un nivel foarte înalt. Cât despre aşteptãri, aştept ca oamenii sã fie la fel de deschişi, pe cât sunt şi eu.

Continuarea aici —> m.click.ro

DE ALEXANDRA ALBERT

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )