Pelinel i-a luat bărbatul Alinei Borcea, acum şi casa!

Pelinel i-a luat bărbatul Alinei Borcea, acum şi casa!

loading...

Pelinel i-a luat bărbatul Alinei Borcea, acum şi casa!

Dovada că afaceristul Cristi Borcea a lăsat-o gravidă pe Valentina Pelinel şi urmează să divorţeze de Alina este tot mai clară. Click! vă prezintă imagini, în exclusivitate, cu amanta fostului dinamovist care s-a instalat deja în casa din Pipera.

Nu mai încape îndoială că acel ”cineva drag” pe care Valentina Pelinel (35 de ani) îl vizitează, la penitenciarul Jilava, ar fi altă persoană decât Cristi Borcea (46 de ani). Oricât de mult ar mai încerca blondina să nege că fostul patron de la Dinamo este tatăl copilului ei, gestul acesteia nu mai are nevoie de vreo confirmare.

Chiar înainte să nască, Pelinel a vrut să arate tuturor cine este şefa şi şi-ar fi mutat valiza în casa lui Borcea. E de necrezut un asemenea gest, în condiţiile în care nu s-a mutat în vreun apartament oferit de Borcea, ci, culmea!, chiar în vila din Pipera, în care locuia soţia sa, Alina Borcea, cu cei doi copii ai lor, Gloria Elena (9 luni) şi George Alexandru (3 ani), înainte să plece în America. Până acum câteva săptămâni, Pelinel a stat într-un penthouse de lux situat în Cartierul Francez, pentru care Cristi Borcea plătea lunar o chirie de 3.000 de euro, însă constrâns de situaţia financiară despre care se spune că nu ar mai fi chiar atât de roz, dinamovistul şi-a mutat amanta ”în familie”.

Continuarea aici —-> www.click.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )