Povestea “poliţistului pamfletar”, Marian Godină. Părinţii lui s-au cunoscut la cimitir.

Povestea “poliţistului pamfletar”, Marian Godină. Părinţii lui s-au cunoscut la cimitir.

Povestea “poliţistului pamfletar”, Marian Godină. Părinţii lui s-au cunoscut la cimitir.

Marian Godină, supranumit şi „poliţistul pamfletar”, împlineşte astăzi 30 de ani. Cu această ocazie, el le-a împărtăşit fanilor săi din mediul virtual povestea conceperii sale.

El a venit pe lume în urma a două tragedii: „Cam așa am apărut, acum fix 30 de ani. Tânărul îşi lăsase acasă fetiţa de cinci anişori şi acum aştepta emoţionat pe holul maternităţii naşterea celui de-al doilea copil. O să fie băiat? O să fie fată? Medicina vremii nu îi răspunsese la întreba¬rea pe care şi-o punea de nouă luni, iar acum mai erau câteva minute şi avea să afle. Fiorii erau tot mai mari şi minutele păreau ore. Aşezase buchetul de flori pe un scaun şi se plimba pe coridor, dintr un capăt în celălalt, când îşi făcu apariţia doctorul, care se îndreptă tăcut spre el şi îl bătu pe umăr. Îi dezvălui că are o fetiţă, apoi îi întinse palma dreaptă în care ţinea o verighetă de aur şi îi spuse că-i pare rău. Nu putuse să facă nimic…

Femeia făcea mâncare. Pentru că soţul ei era plecat pe un mare şantier al ţării din acea vreme, gătea acum doar pentru copiii ei, o fetiţă de trei ani şi un băiat de doi.
Un accident de muncă…

Continuarea aici: www.poatenustiai.ro

povestea-lui-marian-godina-parintii-lui-s-au-cunoscut-in-cimitir

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.