Puțină lume știe ca Mirabela Dauer ascunde o poveste de viață cutremurătoare și foarte puțini știu cine este Nanu, fiul acesteia!

Puțină lume știe ca Mirabela Dauer ascunde o poveste de viață cutremurătoare și foarte puțini știu cine este Nanu, fiul acesteia!

loading...

Puțină lume știe ca Mirabela Dauer ascunde o poveste de viață cutremurătoare și foarte puțini știu cine este Nanu, fiul acesteia!

Prima data, Mirabela Dauer s-a căsătorit la 18 ani cu Willi Dauer, pentru putina vreme. Apoi s-a maritat cu Dan Traian Popovici. Din mariajul lor a rezultat Dan Alexandru Popovici, zis Nanu, fiul Mirabelei Dauer. Acesta s-a născut la câteva zile după cutremurul din 1977.

Nici aceasta casnicie nu a durat, ajungandu-se la divort. Popovici a susținut că soția sa nu i-a fost fidelă, în timp ce Mirabela a susținut că soacra sa nu a acceptat-o, iar soțul o bătea frecvent.

Nanu (de doi ani) a rămas în grija tatălui. Lucrul acesta a avut un impact covârșitor asupra cântăreței și familiei acesteia. Ea s-a reîntâlnit cu Nanu când acesta avea 12 ani. Băiatul fusese crescut de noua soție a lui Popovici. Mirabela Dauer spune ca i-a plătit acestuia pensie alimentară până când a făcut 18 ani.

Nanu a declarat intr-o emisiune că nu o consideră pe Mirabela mama lui, ci doar “o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, spunea băiatul.

Într-un interviu acordat pentru Cancan, soacra acestuia declara că relația dintre cei doi este un subiect închis și că Nanu nu vrea să mai discute despre acest lucru.

„Nici Mirabela nu l-a căutat, nici el nu vrea să mai știe nimic de ea. Dacă nu s-au putut împăca până acum, dacă nu au rezolvat lucrurile, cred că situatia dintre ei o să rămână așa, nu o să se mai schimbe niciodată. Ginerele meu nu vrea să mai discute despre acest subiect, pentru el este un capitol încheiat. Este fericit, are o familie frumoasă, muncește, și cam asta este tot ce contează”, a declarat soacra fiului Mirabelei Dauer, relateaza vip24.ro.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )