REACTIA Andreei Marin când a văzut-o pe BLONDA lui Tuncay

REACTIA Andreei Marin când a văzut-o pe BLONDA lui Tuncay

loading...

În timp ce soţul se plimba prin oraş cu asistenta, Andreea Marin era plecată în SUA !

În timp ce Andreea Marin semna condica de prezenţă la un congres medical ce a avut loc tocmai în New York, frumuşelul ei soţ s-a tot învârtit prin Bucureşti în compania unei blonde tinerele.

“Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă” spune un proverb. Tuncay Ozturk (30 de ani) a fost surprins de câteva ori plimbându-se prin Bucureşti în compania unei blonde superbe, minionă, cu părul în vânt şi un tatuaj pe piciorul drept, cu însemne religioase. Totul s-a petrecut în timp ce soţia lui, Andreea Marin (41 de ani), era în New York, la un congres medical.

Amorezii au fost surprinşi de fotoreporteri cărând diverse lucruri într-un apartament de fiţe dintr-un bloc din cartierul Primăverii. Au mutat un uscător de rufe, multe sacoşe, cutii şi pungi pline. Blonda a făcut opt drumuri în total de la maşina lui Tuncay în bloc. Odată terminată treaba, cei doi au plecat la cumpărături cu maşina lui Tuncay şi misterioasa blondă la volanul maşinii acestuia, în timp ce el ocupa locul din dreapta. Au intrat pe rând în magazin, dar au ieşit împreună, cu două cărucioare pline cu apă plată. Le-au pus în maşină, iar la plecare, din nou, tânăra s-a urcat la volan, iar Tuncay în dreapta.

Destinaţia lor: casa în care locuiesc Andreea şi soţul ei, de unde misterioasa blondă a ieşit singură, după minute bune.

“Când  aveţi ceva de întrebat despre soţul meu, sunaţi-l direct. E un om foarte bun, deschis şi vă va răspunde. Eu lansez emisiunea la TVR şi nu am timp”, ne-a declarat Andreea, deloc speriată de scenariul prezentat. Asta pentru că fosta “Zână a surprizelor” stă cât se poate de liniştită, căci susţine că o cunoaşte foarte bine pe cea în compania căreia soţul ei pretrece tot mai mult timp.

La rândul lui, Tuncay susţine că aparenţele pot înşela: “Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea, Sandra (25 de ani), nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea. M-am pierdut permisul pentru o lună şi asistenta mea merge peste tot cu mine, căci ea îmi conduce maşina. Andreea ştie despre această situaţie. După cum bine ştiţi îmi voi muta clinica într-un nou sediu, mă ocup personal de asta şi maşina este un rău necesar în acest sens. Data viitoare, ca să ne amuzăm, le promit fotografilor că mă voi afişa cu zece femei, nu cu una”, a ţinut să ne explice Tuncay Ozturk.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratamente la o clinică de renume din această ţară. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul femeii care i-a răpit inima. “Zâna” are o fetiţă, pe nume Violeta, din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr. Andreea a fost soţia lui Bănică preţ de şapte ani, iar înainte de acesta, în perioada 1995-1998, ea a mai fost măritată cu Cristian Gheorghiţă.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )