Reacţia lui Alin Ionescu când Cristina Spătar l-a luat de mână după divorţ

Reacţia lui Alin Ionescu când Cristina Spătar l-a luat de mână după divorţ

loading...

Reacţia lui Alin Ionescu când Cristina Spătar l-a luat de mână după divorţ.

Alin Ionescu şi Cristina Spătar au decis în sfârşit să divorţeze. După luni bune de incertitudini, cei doi au ajuns marţi la cabinetul unui notar unde au semnat actele care îi eliberează din prinsoarea mariajului. Au la dispoziţie 30 de zile ca să se răzgândească, însă după reacţia omului de afaceri de la ieşire nu ne putem aştepta la niciun fel de împăcare. Supărat că divorţul, care ar fi trebuit să rămână doar între ei, s-a derulat sub ochii presei, soţul artistei a răbufnit în stradă.

Nu mai există cale de împăcare între Cristina Spătar şi Alin Ionescu. Cei doi au parafat divorţul la notar. La ieşirea din cabinet, soţii au fost asaltaţi de presă, însă au refuzat să facă declaraţii. Omul de afaceri a fost vizibil iritat de apariţia camerelor de luat vederi la cabinetul notarului şi a avut o replică usturătoare la adresa solistei.

“Cristina a fost din nou păcălită de presă şi a chemat jurnaliştii aici. Dacă ea a făcut asta, atunci ea să dea declaraţii. Doar este persoană publică, eu nu sunt! Eu nu dau nicio declaraţie!”, a spus omul de afaceri imediat după divorţ. În momentul în care Cristina a negat că ar fi sunat ziariştii şi a încercat să-şi ia soţul de mână pentru a pleca împreună spre casă, Alin Ionescu a făcut un gest care spune mai mult decât o mie de cuvinte. Omul de afaceri şi-a retras mâna şi a presat-o pe solistă să facă declaraţii presei. “Trebuie să o convingeţi pe Cristina să vorbească”, a mai spus Alin Ionescu.

Continuarea aici —-> m.click.ro

capture-20160720-122110-crop-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )