Reacția Moculeascăi după ce fiica sa i-a contestat pozele deocheate

Reacția Moculeascăi după ce fiica sa i-a contestat pozele deocheate

loading...

Reacția Moculeascăi după ce fiica sa i-a contestat pozele deocheate!

Viața Nidiei Moculescu (26 de ani) a fost din nou dată peste cap de mama sa, Mariana, după ce pozele deocheate cu fosta soției a compozitorului Horia Moculescu au fost făcute publice de Cristi Marin, fostul ei iubit. Deși susține că o iubește pe Nidia ca pe ochii din cap, Mariana are câteva cuvinte grele de spus la adresa fiicei sale.

“Eu cred că mama l-a iubit foarte mult pe tata, în ciuda acestei nebunii. Cred că s-a considerat în competiție cu mine, considerând că îl pierde pe tata. E actriță, știe să-și joace rolul, mai puțin pe cel de mamă. Nu era pregătită să aibă un copil la o vârstă fragedă. Când eram mică, mă bătea fără motiv, doar pentru că semănam cu tata”, a spus Nidia în platoul de la WOWbiz.

Întrebată de unde și-a atras ura celei care i-a dat viață, Nidia a spus scurt: “Nu făceam nimic, doar semănam cu tata.”

Mariana Moculescu a fost întrebată de cei de la emsiunea mondenă de la Kanal D despre relația cu fiica sa și despre ce crede despre Nidia. Subtil, Moculeasca a spus că fata ei de 26 de ani ar consuma droguri pentru a rezista alături de tatăl său: “E foarte slabă, nu-mi place cum arată, nu vreau să vorbesc despre droguri acum. Simt că Nidia ar trebui să folosească substanțe chimice pentru a trăi în casa aceea din care eu am fugit. Nidia a obosit de mult. Nimeni nu a făcut nimic pentru ea. Cred că i-a fost indus un discurs împotriva mea de către tatăl ei.”

Mariana i-a făcut plângere penală fiicei

“Mama mea face plângeri penale tuturor. M-a acuzat la DIICOT că fac trafic și consum cocaină, dar nu am fost urmărită penal, deci nu asta făceam. Ca orice copil, am încercat diverse, dar nu sunt în niciun caz dependentă de droguri”, a declarat Nidia în fața prezentatorilor emisiunii.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )