Reactia Nicoletei Luciu dupa ce a aflat ca tatal ei a disparut de cateva zile!

Reactia Nicoletei Luciu dupa ce a aflat ca tatal ei a disparut de cateva zile!

loading...

Reactia Nicoletei Luciu dupa ce a aflat ca tatal ei a disparut de cateva zile! “Nu-mi raspunde nici mie la telefon”. Bruneta spera ca parintele ei s-a dus la tara, fara sa spuna nimanui.

Vestile sunt ingrijoratoare, pentru ca vecinii barbatului sustin ca nu l-au mai vazut de cateva zile. In plus, usa de la apartamentul in care Ion Luciu locuieste are urmele unei fortari sau a unei efractii, lucru care le-a atras si mai mult atentia celor din bloc. Butucul de sus este smuls si acoperit cu bucati de hartie lipite cu scotch, insa chiar si asa se vad urmele unor lovituri cu un corp contondent pe lemnul din jurul acestuia.

Contactata de WOWbiz.ro pentru a fi intrebata de tatal ei si daca a vorbit cu acesta in ultima perioada, Nicoleta Luciu a recunoscut ca nu stie nimic despre starea parintelui ei.

Speriata ca i s-ar fi putut intampla ceva, Nicoleta Luciu a dat uitarii divergentele din trecut si a pus mana pe telefon si l-a sunat. Totul a fost insa in zadar, iar panica a inceput sa puna stapanire pe bruneta. „Nu-mi raspunde nici mie la telefon”, ne-a declarat Nicoleta Luciu.

Speriata la auzul vestii ca butucul de la usa apartamentului a fost spart si ca tatal ei nu a mai fost vazut de catre cei din bloc, vedeta de televiziune nu stie acum incotro sa o ia. Ea incearca sa ia legatura cu rudele de la tara ale tatalui ei, din judetul Arges, sperand sa afle de la acestea daca nu cumva tatal ei se afla acolo, la casa parinteasca unde a crescut si unde se retrage, de obicei, vara.
Continuarea aici —-> www.wowbiz.ro

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )