Reactia Oanei Zavoranu dupa ce Tudy a ajuns viceprimarul Capitalei

Reactia Oanei Zavoranu dupa ce Tudy a ajuns viceprimarul Capitalei

loading...

Reactia Oanei Zavoranu dupa ce Tudy a ajuns viceprimarul Capitalei.

La aflarea vestii ca fostul sau iubit a devenit viceprimar al Capitalei, Oana Zavoranu a declarat ieri ca “viata mea are o alta turnura si chiar nu ma intereseaza cine ii numeste pe viceprimari in functie”.

Astazi insa, vedeta a facut noi declaratii: “Dansul a urmarit sa se afiseze cu o vedeta de talia mea pentru ca nu stia ce facea dansul cu aceste facultati si masterate. Si le plimba prin baie sau WC-uri publice. Nu stiu ce facea dansul daca nu era finul lui Calin Popescu Tariceanu”, a spus fiica Marioarei Zavoranu pentru cancan.ro.

Tudy a devenit celebru dupa ce a fost implicat intr-un scandal sexual alaturi de Oana Zavoranu, pe cand aceasta era casatorita cu latino-lover-ul Pepe. Intre Tudy si Oana a avut loc o “iubire virtuala”.Consiliul General al Municipiului Bucuresti l-a ales pe Tudor Ionescu (ALDE), alias Tudy, in functia de viceprimar al Capitalei, cu 28 de voturi pentru si 19 impotriva. „Este prematur sa discutam acum despre ce voi face in mod exact. Ma intrebati care este pregatirea mea?…”

Continuarea aici —-> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )