Regina Ana a murit, iar Regele Mihai este grav bolnav. Începe lupta pentru tron

Regina Ana a murit, iar Regele Mihai este grav bolnav. Începe lupta pentru tron

loading...

Regina Ana a murit, iar Regele Mihai este grav bolnav. Într-atât încât nu va putea fi prezent la înmormântarea soției sale. De câteva luni se vorbește depre faptul că Majestatea Sa nu mai are mult de trăit. Lupta pentru tron a început încă de la finele anului trecut.

 În noimebrie mai exact, atunci când Casa Reaglă a anunțat printr-un comunicat de presă că Prințul Nicolae, cel de-al treilea succesor la tron, a fost dezmoștenit de către Regele Mihai. Motivul nu a fost anunțat oficial, dar se pare că este vorba despre faptul că tânărul se îndrăgostise de o tânără care urma să-i aducă pe lume un moștenitor.

La aceea vreme, Nicoleta Cârjan, femeia care i-a furat inima prințului, susținea că fătul este băiat. O veste care i-a lovit pe neașteptate pe Principesa Margareta și pe soțul ei, Principele Radu.

În joc nu era numai conducerea Casei Regale, ci mai ales moștenirea Familiei, una estimată la cel puțin câteva zeci de milioane de euro. Margareta și Radu au fost speriați de perspectiva ca Nicoleta să dea naștere unui băiat. Asta ar fi schimbat jocurile de putere din Casa Regală și, mai ales, ar fi pus sub semnul întrebării planul celor doi să conducă Casa în continuare, în timp ce Regele este bolnav și exilat în Elveția, la Aubonne, conform Flux 24.

Continuarea aici —-> m.click.ro

banner-home

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )