Publicitate

loading...

Regina Elisabeta, geanta ei si mesajele secrete! Vei ramane uimit!

Regina Elisabeta, geanta ei si mesajele secrete! Vei ramane uimit!
loading...

Regina Elisabeta, geanta ei si mesajele secrete! Vei ramane uimit!

Regina Elisabeta este de o eleganță desăvârșită, insa are câteva trucuri la care apelează atunci când iese la evenimente. Tot timpul are o geantă.  Pentru că își dorește să găsească rapid ce are în geantă, Regina nu poartă genți de umăr, ci genți cu mânere scurte. Ce tine ea in geanta, dar și cum le transmite angajaților mesaje secrete?

Are mereu un ruj, bomboane mentolate, ochelari pentru citit, un stilou, o oglindă și, doar duminica vei gasi bani, doar o bancnotă în valoare de cinci sau zece lire pentru biserică. Regina Elisabeta a II-a poartă mereu în geanta sa talismane norocoase și poze de familie.

Asistentele personale ale reginei trebuie să aibă mereu cu ele câteva perechi de mănuși, câteva perechi de ciorapi, ac și ață.

Mesaje secrete transmise cu geanta: Cand Regina isi mută geanta dintr-o mână în cealaltă, este semn că vrea să încheie conversția cu persoana cu care vorbește. Cineva din personal îi va sări imediat în ajutor și o va lua din grupul repectiv. Atunci când își pune geanta pe masă, înseamnă că regina vrea să plece din locul respectiv în cinci minute. Angajații săi vor avea grijă să o conducă. Un lucru mult mi grav este atunci când Regina Elisabeta își pune geanta pe jos ori o scapă intenționat. Acela este momentul în care cineva trebuie să intervină rapid în conversație și să o încheie. Pentru a nu îi jigni pe cei din jurul său, toate gesturile se fac extrem de discret. Puțini sunt cei care vor observa mesajele codate pe care regina le trimite angajaților săi.

In geanta mai poarta un cârlig portabil. Cu acesta, regina Elisabeta își prinde geanta de masă.

sursa vip24.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]