Rita Mureşan, dusă de urgenţă la spital de fostul soţ! A ajuns în cârje!

Rita Mureşan, dusă de urgenţă la spital de fostul soţ! A ajuns în cârje!

loading...

Rita Mureşan, dusă de urgenţă la spital de fostul soţ! A ajuns în cârje!

Weekend-ul s-a încheiat prost pentru creatoarea de modă. Rita Mureşan şi-a rupt degetul mic de la picior şi a ajuns de urgenţă la spital. Pentru a evita operaţia, vedeta va sta cu piciorul în ghips o lună.

Rita Mureşan se poate baza în continuare pe fostul ei soţ, Nelu. Deşi cei doi nu mai formează un cuplu de nouă ani, creatoarea de modă şi afaceristul se înţeleg şi se sprijină în continuare. De altfel, ei sunt părinţii a două fete superbe, Rebecca (20 de ani) şi Gloria (17 ani). “Tot ziceam eu că am nevoie de odihnă după lungul turneu prin ţară… Iată vine şi odihna cu tot cu accesorii!”, a scris creatoarea de modă pe Facebook la descrierea unei fotografii în care apare cu piciorul în ghips şi ajutându-se de o cârjă. Rita Mureşan a povestit cum s-a întâmplat totul şi cine i-a fost prima persoană care i-a sărit în ajutor.

“Sunt avariată. Mi-am rupt degetul mic de la piciorul drept. M-am îmnpiedicat. Eram la comncert la Maroon 5. Spre sfârşit, s-a întâmplat, dar0 m-a durut atât de tare încât am plecat. Nu am mai rezistat şi m-am dus la urgenţă. Nu am căzut, doar m-am împiedicat. Cred că aveam nevoie de odihnă. Eu m-am mai lovit la acest deget în urmă cu câteva săptămâni la un picnic la Mogoşoaia şi am simţit că sunt foarte bravă, că nu am nevoie de doctori, care să mă consulte…”

Vezi aici –> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )