ROMANIA IN DOLIU ! MARELE CORNEL PATRICHI A PLECAT LA INGERI !

ROMANIA IN DOLIU ! MARELE CORNEL PATRICHI A PLECAT LA INGERI !

loading...

MARELE CORNEL PATRICHI NE-A PARASIT !

Cornel Patrichi a murit, după ce a trait cum se cuvine sa ne amintim. Cu pasiune.

Cornel Patrichi a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar in 2014 a fost operat. De cateva zile, fostul coregraf se lupta cu o anemie severa, care l-a tintuit la pat.

Din spusele apropiatilor, Cornel Patrichi nu mai putea manca singur si facea perfuzii, iar medicii i-au anuntat deja sa se pregateasca pentru ce e mai rau.

 

Cornelia Patrichi, sotia si partenera de scena a lui Cornel, a povestit ca a chemat deja doi preoti acasa zilele trecute pentru a-l impartasi. De asemenea, in casa familiei Patrichi sunt in permanenta cadre medicale care ii monitorizeaza starea de sanatate, dupa ce acesta a refuzat sa mai stea internat in spital.

 

Teo, despre Cornel Patrichi

 

Cornel Patrichi e simbolul elegantei, încă de pe vremea când eleganta se găsea doar în revistele rare, Burda și celelalte. Alb-negru. Subțire și princiar, foarte modern. A rămas o bucurie în privirea lui, am vazut-o, când ne-am întâlnit. Chiar dacă a trecut la cele veșnice dezamăgit de noi, de ei. De multe.

 

El e un simbol, știu ce timp verbal folosesc, pentru ca marile însemne ale vremurilor nu mor. Ies din scena, atat, pentru a face loc celor pe care i-au format sa le urmeze destinele, arta.

 

Cornel Patrichi a luptat și a câștigat. A luptat pe vremuri cu mentalitățile vechi, pentru ca era un răzvrătit, a luptat acum cu astea de azi, din același motiv.

 

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )