S-a aflat. El este castigatorul de la “Ferma vedetelor”!

S-a aflat. El este castigatorul de la “Ferma vedetelor”!

loading...

S-a aflat. El este castigatorul de la “Ferma vedetelor”!

Concurul “Ferma vedetelor” a ajuns aproape de final. Toti cei 12 concurenti s-au intors in ferma, iar acum se pregatesc sa il desemneze pe cel care ca pleca acasa cu marele premiu de 50.000 de euro.

Din primele informatii se pare ca marele castigator al show-ului ar fi nimeni altul decat Paul Ipate. Potrivit informațiilor venite din zona echipei de producție, acesta ar fi fost inclus în joc cu un scop extrem de bine definit. Mai exact, se pare că, din toamnă, Ipate va face parte dintr-un proiect al postului ceea ce a impus o bună strategie de promovare. Iar participarea lui la ”Ferma Vedetelor” îi aduce, în mod evident un capital de imagine frumușel.

Câștigarea ediției ar însemna și mai mult. Și, pornind de la toate acestea, apropiați ai eliminaților de până acum susțin că el este câștigătorul și că, drumul lui către finală, ar fi fost netezit atent de cei cu posibilitatea de a o face, scrie Libertatea. Așadar, în caz că aflarea numelui învingătorului nu va impune o schimbare de scenariu în finală, da, Paul Ipate va pleca acasă cu cei 50.000 de euro puși la bătaie tura asta.

Citeste mai multe aici —-> www.ele.ro

43517594

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )