S-au aflat cele mai intunecate secrete ale vedetelor!

S-au aflat cele mai intunecate secrete ale vedetelor!

loading...

S-au aflat cele mai intunecate secrete ale vedetelor!

Multe dintre secrete sunt de-0a dreptul dezgustatoare, altele nu ii afecteaza, se pare, cu nimic pe cei in cauza, insa, nimic nu scapa presei, fotografilor si gurilor rele.

Probleme legate de igienă, de alegerile pe care le fac în viață sau vicii dintre cele mai diverse, toate ies la lumină mai devreme sau mai târziu. Iubite sau hulite, femei sau bărbați, fiecare dintre persoanele care se perindă prin lumea strălucitoare de la Hollywood ascunde ceva. De exemplu, Jessica Simpson a dezvăluit că nu îi place să-și perieze dinții, informează OK!, și că singurul lucru pe care îl folosește pentru a-și menține cât de cât igiena bucală este apa de gură.

Jack Nicholson a trăit o viață de om sub imperiul unei minciuni: cea pe care o credea sora lui era de fapt femeia care îi dăduse viață.

Leighton Meester, actrița din “Gossip Girl”, a fost născută în închisoare, întrucât mama ei era condamnată pentru trafic de droguri.

Keith Richards, din trupa The Rolling Stones, cunoscut pentru o viata foarte agitată. Acesta a șocat intreaga lume cand a marturisit ca într-una dintre ocaziile în care s-a apucat să tragă pe nas cocaină, a amestecat-o cu cenușa tatălui său.

Lady Gaga este una dintre cele mai bogate, excentrice și cunoscute cântărețe din lume, insa, in 2009, pentru a realiza un turneu extraordinar, și-a investit toți banii în Monsters Ball Tour, ceea ce a dus-o la faliment.

Lui Robert Pattinson nu îi pasă de felul in care arata. Nu îi place să-și spele părul, așa că de ce s-ar mai mira cineva zvonurile iscate.

Matthew Broderick a fost implicat într-un accident auto care a dus la moartea a două persoane. Actorul a fost acuzat de imprudență la volan și amendat cu doar 175 de dolari.

Woody Harrelson a fost abandonat de tată pe când avea doar șapte ani și nu a mai avut nicio veste de la acesta până când a împlinit 20 de ani, când tatăl lui a fost condamnat pe viață pentru uciderea unui judecător.

sursa www.click.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )