SCANDALOS ! De ce FAPTE ODIOASE o acuza pe ‘Cream’, fostul iubit

SCANDALOS ! De ce FAPTE ODIOASE o acuza pe ‘Cream’, fostul iubit

loading...

Mai intai, foştii “cumnaţi” ai Claudiei Pavel o acuză că le-a răpit nepotul din SUA. In al doile rand, o acuza de furt !

Până să ajungă să se războiască prin tribunale şi să fie acuzată de astfel de fapte, Claudia o ducea boiereşte în casa “socrilor” ei din Las Vegas. Ea şi americanul erau fericiţi, trăiau într-un lux exorbitant, asigurat de părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, oameni înstăriţi, care deţin peste Ocean un lanţ de 20 de restaurante McDonald’s.

Acum, cei doi foşti iubiţi se războiesc de la distanţă, Claudia dorind să-l crească pe Noah în România, în timp ce familia de peste Ocean se declară “devastată” de absenţa micuţului. Până când judecătorii vor tranşa situaţia, “cumnaţii” solistei îşi spun propria versiune a poveştii şi fac dezvăluiri grave.

Deşi cântăreaţa a încercat să păstreze secretul relaţiei lor, iată că s-a aflat cine este tatăl copilului Claudiei Pavel, dar şi detalii despre idila lor. Numele lui este  Jeremy Lewis, fost baschetbalist.

Dar Claudia Pavel nu este acuzata numai de rapire, ci si de furt !

“Când Jeremy şi Claudia le-au spus părinţilor mei că s-au logodit, mama mea, din dorinţa de a-şi demonstra sprijinul şi dragostea, şi ştiind că ei la vremea aceea nu-şi permiteau un inel de logodnă, i-a dăruit Claudiei inelul ei cu diamant de 2 karate, vechi de 40 de ani, pe care tata i l-a dat când s-au căsătorit. Mama le-a dat bijuteria cu condiţia ca, dacă ei nu se căsătoresc, din varii motive, inelul să fie înapoiat, pentru a-l primi, la timpul ei, sora mea, Jennifer.  Între timp, Claudia a dus inelul la Loree Rodkin (un bijutier celebru din Los Angeles) pentru a fi transformat. I-a mai adăugat şi câteva diamante. Când s-a întors în România cu Noah, Claudia nu doar că a plecat cu inelul mamei, dar ea l-a luat de la bijutier fără să plătească mâna de lucru. Inelul îl vedeţi în pozele care circulă prin presă”, ne-a povestit fratele lui Jeremy Lewis, Jonathan.

“Părinţii mei au inima frântă. Mama mea are 65 de ani, iar tata 66. Noah e singurul lor nepot. Întotdeauna şi-au dorit un nepot, iar acum acesta nu mai e cu ei. Mama a supravieţuit de 3 ori cancerului la sân. Tot ce-şi doreşte acum e să îl strângă din nou în braţe pe  Noah”, a mai declarat Jonathan Lewis.

Claudia Pavel (31 de ani) a plecat în America în 2011 şi s-a întors după doi ani, la fel de „misterios” cum a plecat. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit şi că a devenit mămică, însă nu a vrut să spună prea multe despre cine este tatăl copilului Claudiei Pavel. Faptul că există neînţelegeri între ei a devenit evident în urmă cu câteva luni, când Claudia l-a dat în judecată pentru custodia fiului lor, Noah (3 ani).

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )