SI-A PRESIMTIT MOARTEA SI JOI A MURIT ! Cătălin Botezatu:”Era una dintre cele mai frumoase femei din România”

SI-A PRESIMTIT MOARTEA SI JOI A MURIT ! Cătălin Botezatu:”Era una dintre cele mai frumoase femei din România”

loading...

O poveste desprinsă din telenovele şi un sfârşit tragic. Pe scurt, viaţa fostului manechin Dana Bălcăcean, care a murit joi, la nici 41 de ani. De o frumuseţe rară, ea suferea de câţiva ani de o boală hepatică şi renunţase, în urmă cu câteva luni, să mai lupte pentru supravieţuire. Necazurile au apăsat-o şi căzuse în patima alcoolului şi chiar, la un moment dat, şi-a presimţit moartea.

“Am rămas perplex când am aflat. Dana Bălcăcean era una dintre cele mai frumoase femei din România”. Cătălin Botezatu, designer

Dana Bălcăcean a avut o poveste de viaţă frumoasă, dar terminată trist. De o frumuseţe răpitoare, bucureşteanca a fost una dintre cele mai apreciate modele de la ”Casa Perla”. A defilat pe podiumuri celebre, la festivaluri de modă renumite şi a intrat rapid în ”lumea bună”. I-a plăcut mult viaţa şi a iubit cu patimă. A fost căsătorită de două ori, însă mariajele nu au durat. Prima dată a dus-o la altar un om de afaceri constănţean, cu care Dana a făcut o fată. În vârstă de aproape 15 ani, ea este stabilită acum împreună cu tatăl ei în Germania. Lucrurile dintre afacerist şi manechin n-au ţinut, aşa că divorţul a fost iminent.

La ceva timp, Dana s-a îndrăgostit nebuneşte de un alt om potent financiar, Cosmin Bălcăcean, cu care are tot o fată, în vârstă de opt ani. Nunta lor, din 2006, a ţinut prima pagină a ziarelor şi revistelor mondene. Şi asta pentru că la începutul anilor 2000, Cosmin Bălcăcean era pe val. Spirit de afacerist, acesta a făcut multe speculaţii imobiliare, din care a reuşit să facă profit de zeci de milioane. Mulţi au vorbit, în 2003-2006, despre faptul că afacerile sale n-ar fi fost tocmai legale, iar adevărul a început să iasă la iveală, numele său fiind prezent în mai multe dosare penale, cu acuzaţii de fraudă sau înşelăciune. La nuntă au avut peste 400 de invitaţi, veniţi la Palatul Bragadiru din toate colţurile lumii.

 

mai departe citeste aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )