SOC si DURERE ! DRAMA CUTREMURATOARE prin care trece Elena Carstea si SECRETUL din spatele ei

SOC si DURERE ! DRAMA CUTREMURATOARE prin care trece Elena Carstea si SECRETUL din spatele ei

loading...

Moartea a cazut ca un trasnet peste familia solistei !

Drama incredibila traita de Elena Cârstea (54 de ani) !

Artista a anunţat pe Facebook că Brett Muttart, fiul cel mare al soţului ei, americanul Glenn Muttart (54 de ani), s-a stins din viaţă.

Brett avea doar 30 de ani, iar moartea lui e invaluita in mister pentru apropiaţii familiei, dar şi pentru cei care îl cunoşteau.

Vestea ingrozitoare a căzut ca un trăsnet peste familia artistei, iar nici unul dintre apropiaţii ei nu-şi poate explica nenorocirea. Mai mult, contactată telefonic, solista nu a dorit să vorbească despre cauza decesului.

Elena Cârstea:

„Sunt devastată, abia am reuşit să-mi liniştesc soţul, nu ne mai revenim. Mâine (n.r. miercuri) începem formalităţile. A fost la noi şi Alex (25 de ani), fiul cel mic al lui Glenn, au plâns unul pe umărul celuilalt. Nu vă pot spune mai multe, vreau să treacă o perioadă, să ne liniştim. Abia apoi voi vorbi despre cauza decesului”.

”Am avut parte, 10 ani, de cel mai minunat fiu pe care şi-l doreşte cineva. Astăzi (n.r. – marţi), cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart a trecut în nefiinţă. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul, copilule! Eu şi Glenn suntem sfâşiaţi de durere”, a scris artista pe Facebook.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )