SOC ! TRANSFORMAREA incredibilă a Paulei Seling !

SOC ! TRANSFORMAREA incredibilă a Paulei Seling !

loading...

Indragita cantareata Paula Seling s-a transformat complet in ultima perioada! Daca in urma cu ceva ani era extrem de atragatoare cu talia de viespe, acum s-a cam ingrasat. Cu toatea astea, nu pare ca acest lucru o deranjeaza prea mult.

Paula Seling nu mai are silueta de altadata. Cantareata  din Romania a pus cateva kilograme pe ea, vizibile mai ales la fata. Astfel, artista are chipul rotunjor acum, si obrajii proeminenti.

Dovada sta in imaginile facute publice pe contul de socializare. Chiar si asa, Paula Seling ramane in continuare o femeie atragatoare.

In luna mai 2014, Paula și Ovi au obtinut locul 12 în finala Eurovision 2014 de la Copenhaga. Artista a fost declarata cea mai frumoasa participanta de la Eurovision 2014. Paula a adunat aproape 30.000 de voturi pe site-ul wiwiblogs.com, adjudecandu-si astfel coronita de ”Eurovision Next Top Model 2014” in detrimentul irlandezei Kasey Smith si a olandezei Ilse DeLange.

A fost pentru a doua oara in ultimii ani cand Paula a reusit sa obtina titlul de cea mai frumoasa concurentă a concursului muzical european, dupa ce in 2010 tot ea a fost castigatoarea.

Paula Seling a spus „DA” IN 2005, in fata a trei preoti, chemati special la cabana de trei stele Cheisoara, situata in Cheile Rasnoavei. Sotul ei este brasoveanul Radu Bucura si el muzician.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )