Socant: Ce se spune despre “legatura” de la picioarele Ilenei Ciuculete si cui i-a lasat artista intreaga avere!

Socant: Ce se spune despre “legatura” de la picioarele Ilenei Ciuculete si cui i-a lasat artista intreaga avere!

loading...

Socant: Ce se spune despre “legatura” de la picioarele Ilenei Ciuculete si cui i-a lasat artista intreaga avere!

Ileana Ciuculete a fost condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Aceasta a murit cu gândul la viitorul soţului ei, Cornel Galeş, şi s-ar fi asigurat că acesta nu o să ducă lipsă de nimic. 

Costel Gales, sotul artistei, a luat decizia de cumpara un sicriu cu capac de sticla, deoarece si-a dorit ca nimeni sa nu o atinga. S-a mai vorbit despre un motiv pentru care familia a decis sa nu lase descoperit corpul artistei, mai exact este vorba de o traditie care tine de ritualul inmormantarii: legatura sau „piedica” de la picioarele mortului (ata sau sfoara cu care sunt legate picioarele mortului) trebuie scoasa, inainte de inmormantarea propriu-zisa de unul dintre membrii familiei, dupa slujba de dezlegare. Dupa ce se scoate, aceasta se lasa in sicriu. “Piedica” ajunge pe alte maini, si se foloseste in magie. Se spune ca firul de ata ajuta in descantecele de dragoste (legarea cununiilor) sau in dezlegarea blestemelor. Evident, vorbim despre superstitii, noteaza wowbiz.ro.

Conform  spynews.ro , Ileana Ciuculete ar fi vândut casa în care a trăit alături de bărbatul ei, având în vedere că el nu are nicio sursă de venit. Dupa ce ar fi vândut vila în care locuiau, ar fi achiziţionat un apartament pe numele lui Cornel Galeş. Diferenţa de bani ar fi pusă deoparte, pentru ca bărbatul să aibă din ce să trăiască. Astfel, acesta nu ar fi nevoit să împartă averea cu cei doi copii ai artistei.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )