SOCANT ! IATA REACTIA VIOLENTA a fratelui Andreei Marin, la INMORMANTAREA TATALUI LOR !

SOCANT ! IATA REACTIA VIOLENTA a fratelui Andreei Marin, la INMORMANTAREA TATALUI LOR !

loading...

Durere şi lacrimi în familia Andreei Marin! Tatăl vedetei a fost condus pe ultimul drum!

Dan Marin s-a stins din viaţă în locuinţa sa, în timp ce se uita la televizor. Acesta era bolnav de inimă, avea patru stenturi şi suferea de diabet. Era dependent de insulină, iar starea lui s-a înrăutăţit în ultimul an. Inginer de meserie, acesta era o persoană cunoscută şi respectată în Roman. A fost om de afaceri şi consilier local şi directorul grupului de şantiere care a construit mare parte a blocurilor din Roman, în perioada 1971-1990.

Trupul neînsufleţit al lui Dan Marin, tatăl vedetei Andreea Marin, a fost depus la capela Sfinţii Petru şi Pavel din Iaşi în urmă cu trei zile.
Sâmbătă, rudele, familia şi prietenii s-au adunat în număr mare la capelă să-i aducă un ultim omagiu. Cu lacrimi în ochi, cei care i-au fost aproape spun că nu se aşteptau la o astfel de veste.
Înmormântarea tatălui Andreei Marin nu a fost lipsită de incidente. Fratele vedetei a sărit să agreseze un cameraman care încerca să filmeze de la distanță câteva cadre.

Deranjat de prezenţa acestui jurnalist, băiatul lui Dan Marin a sărit cu pumnii pe acesta. Jurnalistul a fost pur şi simplu trântit la pământ, iar fratele vedetei a început să-i împartă pumni şi picioare.

Norocul operatorului a fost că doi agenţi de pază au intervenit imediat, iar agresorul a fost imobilizat.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )