Incredibil! Micul Hercule arată ca un tânăr de 20! Pare neadevărat, dar…

Incredibil! Micul Hercule arată ca un tânăr de 20! Pare neadevărat, dar…

loading...

Gioliano Stroe, copilul care se antrena ca un adevărat culturist încă de la câțiva ani, a ajuns să arate la 10 ani precum un tânăr de 20.

Băiatul este un pachet de muschi datorită antrenamentelor spartane pe care le face zilnic împreună cu tatăl său.  De-a lungul timpului, Iulian, tatăl micului Hercule, a fost acuzat de nenumărate ori că își chinuie copilul, dar acestuia nu i-a păsat. Chiar și Protecția Copilului a făcut o anchetă în familia sportivilor.

“Asta nu este sănătos pentru ei”, “Te rog nu îl mai pui să ridice greutăți”, Prea mult!”, “Când visul cuiva nu s-a împlinit, trebuie să îl indeplinească copiii…” sau “Mama lor chiar permite să se întâmple asta ?”, sunt doar câteva dintre comentariile negative lăsate de fani de-a lungul timpului pe Facebook.

Giuliano Stroe, intrat in Guiness Book pentru exercitiile sale fizice extraordinare, este vedeta scolii din satul Icoana (judetul Olt), acolo unde familia lui s-a stabilit acum cativa ani, dupa ce s-a intors din Italia.

Daca pe perioada vacantei era nelipsit din sala de forta pe care tatal lui i-a amenajat-o acasa, in momentul inceperii anului scolar Giuliano Stroe a lasat-o mai moale cu antrenamentele si s-a pus cu burta pe carte. Si la cursuri, insa, Giuliano Stroe prefera tinutele care sa-l avantajeze, aratandu-si mereu muschii.

hqdefault

capture-20160625-095329-crop

Giuliano-Stroe

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )