SOCANT ! Un fotomodel s-a sinucis. Pe cine a învinovățit pentru decizia ei

SOCANT ! Un fotomodel s-a sinucis. Pe cine a învinovățit pentru decizia ei

loading...

Despre frumoasele lumii se crede că sunt mereu fericite, că nu au nicio grijă și nicio problemă, dar viața lor nu este mereu roz, nu este compusă numai din curcubee și visuri împlinite, ci și din griji și greutăți ca ale oricui. Un model din India în vârstă de doar 25 de ani s-a sinucis și a lăsat o scrisoare surprinzătoare.

Priyanka Kapoor Chawla a fost găsită moartă în apartamentul ei din South Delhi, informează Daily Mail. A lăsat și o scrisoare în care a mărturisit că măritișul a fost “cea mai mare greșeală a vieții”. Părinții au fost cei care au anunțat poliția că suspectează că ceva este în neregulă cu fiica lor.

Priyanka nu a mai rezistat să trăiască în compania soțului violent !

Indianca era căsătorită cu un om de afaceri în vârstă de 35 de ani. Mariajul lor a durat doar trei luni. Bărbatul a fost arestat și este suspectat că ar fi pus presiune pe soția sa să facă rost de bani mai mulți de la familia ei pentru a-i da lui ca zestre pentru că a luat-o în căsătorie.

“A fost cea mai mare greșeală a vieții mele (căsătoria n.r.). Această experiență a fost dureroasă și nu mai pot îndura bătăile”, a scris tânăra femeie în scrisoarea de adio. Mai mult, a adăugat că cel care îi era soț îi interzicea să iasă în oraș cu prietenii și că o bătea dacă îi încălca porunca.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )