Soţul Andreei Marin se pricepe la amenajări interioare

Soţul Andreei Marin se pricepe la amenajări interioare

loading...

De aproape doi ani, Tuncay Ozturk (29 de ani), soţul Andreei Marin, şi-a deschis cabinet medical privat la Bucureşti. Ei îi ajută pe românii cu probleme de sănătate prin şedinte de kinetoterapie şi osteopatie să rezolve acest disconfort, dar le facilizează pacienţilor de la noi întâlniri gratuite cu medici specialişti din Turcia.

De profesie fizioterapeut şi osteopat, şcolit în Turcia şi unul dintre cei mai buni profesionişti în domeniu, Tuncay a dat dovadă că nu se dă în lături de la munca de jos, aşa că a început renovarea noului său cabinet unde se va instala curând. Medicul a publicat pe reţelele sociale o imagine grăitoare în care apare cu trafaletul în mână în timp ce se ocupă de zugrăvit.

Tuncay Ozturk nu se dă în lături de la muncă. Fizioterapeutul turc, care s-a căsătorit cu Andreea Marin, şi-a mutat cabinetul medical pe care l-a deschis în România, iar acum se pregăteşte să-l renoveze. Medicul participă activ la amenajarea noul sediu şi a trecut la treabă.

Tuncay Ozturk a devenit faimos in Romania prin prisma frumoasei poveşti de iubire cu Andreea Marin, cea care i-a devenit între timp soţie.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )