Soţul Cristinei Spătar: «Ne vom continua drumurile separat»

Soţul Cristinei Spătar: «Ne vom continua drumurile separat»

loading...

Soţul Cristinei Spătar: «Ne vom continua drumurile separat»

În sfârşit, a recunoscut! După ce Click! a dezvăluit că Alin Ionescu şi Cristina Spătar mai formează un cuplu doar în acte, afaceristul a anunţat ieri că relaţia lor s-a destrămat de mult şi că nu poate sta într-o căsnicie în care nu mai e fericit.

După ce luni de zile a fost acuzat că i-a fost infidel soţiei sale, Cristina Spătar (43 de ani), şi că ar fi lăsat-o baltă şi din punct de vedere financiar, Alin Ionescu (39 de ani) a decis să rupă tăcerea şi să facă lămuriri legate de căsncia sa. ”Consider că trebuie să lămuresc puţin lucrurile, aşa că am ales să scriu aici, pentru că presa mereu mi-a răstălmăcit cuvintele. Vreau ca oricine este interesat să poată înţelege exact ce am vrut să spun. Trebuie să fii destul de limitat încât să nu înţelegi că relaţia dintre noi nu mai funcţionează de mult. De ce? Aş fi subiectiv probabil şi nu consider că priveşte pe cineva acest aspect. Doar copiii noştri vor avea dreptul să ne judece şi cu siguranţă o vor face”, a scris afaceristul pe contul lui de socializare.

Alin Ionescu a ţinut să  precizeze că, în ciuda problemelor pe care le-a avut cu soţia lui, a încercat să-şi ţină familia unită. ”Cristina nu iartă, nu mi-a iertat nici greşelile pe care nu le-am făcut… Deci, nu acesta este motivul. Eu mi-am dorit să ofer copiilor o familie, în ciuda faptului că noi nu ne mai înţelegeam, considerând că merită acest compromis… Lucru destul de greu de realizat când unul dintre noi nu poate trăi fără presă şi fără părerea celorlalţi… Între noi nu sunt lucruri nerezolvate şi nu există nimic lăsat la voia întâmplării. Din punctul meu de vedere, o căsnicie în care nu mai poţi să zâmbeşti, nu îşi mai are rostul! Nu sunt persoană publică şi nu mi-am dorit asta niciodată, dar mi s-a spus mereu că sunt în atenţie datorită Cristinei. Atenţia presei ne-a făcut mult rău mie, familiei şi acum copiilor. Vreau linişte pentru ei şi de aceea am hotărât să clarific acest aspect.

Continuarea aici —> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )