Teo Trandafir, dezvaluiri in premiera despre mama sa

Teo Trandafir, dezvaluiri in premiera despre mama sa

loading...

Teo Trandafir, dezvaluiri in premiera despre mama sa!

Teo Trandafir a fost foarte discreta cu viata sa personala. Vedeta a incercat sa isi expuna la TV doar partea publica si cea profesionala. Intr-un interviu recent insa, Teo a surprins pe toata lumea si a vorbit deschis despre cea care i-a dat viata: mama sa.

Elena Uta, pe numele ei de fata Ionescu, este profesor de limba franceza si romana, logoped si, la aproape 70 de ani, se poate spune despre ea ca este inca o femeie foarte frumoasa, cu un suflet imens, care a pus intotdeauna pe primul plan familia si, in special, pe celebra sa fata, una dintre vedetele incontestabile ale micului ecran.

“Mama este un subiect personal, asa cum ar fi putut fi si tata, dar el a ales sa fie mai vocal. Mama, dimpotriva, este genul acela delicat, care nu se expune. De cand o stiu eu pe mama, am vazut-o o singura data simtindu-se bine in public, la nunta mea, atunci si atat! Nu este ca si cand as avea o temere in a aborda subiectul despre mama, decat ca ei nu ii place acest lucru si incerc sa ii respect intimitatea.”

Continuarea aici —–> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )