Publicitate

loading...

Teo Trandafir i-a spus fiicei sale, in direct, ca este adoptata!

Teo Trandafir i-a spus fiicei sale, in direct, ca este adoptata!
loading...

Teo Trandafir i-a spus fiicei sale, in direct, ca este adoptata!

Recent, într-una dintre transmisiunile live de pe Facebook, Teo a avut-o invitată pe însăși fiica ei, Maia, cu care are o relatie speciala. Vedeta a adoptat-o pe fata de când era mică. Fata vedetei de televiziune este extrem de modestă şi foarte înţeleaptă, declaraţiile ei părând a fi ale unui om matur, nicidecum ale unui copil.

„Mama nu mă cocoloşeşte. Dacă nu m-ar urmări, aş începe cu prostioare. Uneori e vorba de limbajul colorat. Pe mama nu am auzit-o niciodată vorbind urât. Doar când se supără, foarte rar… S-a supărat când am întârziat fără să o anunţ, când am vrut să dorm la cineva şi m-am sucit”, declara Maia intr-un interviu la Kanal D. „Nu am nimic să-i reproşez mamei. Îi spun verde în faţă ce simt… Acum mi-aş dori să mă lase să doarmă o prietenă foarte bună la mine… în ceea ce priveşte ce-mi place la mami, nu mă uit la aspect. Îmi place că priveşte şi din perspectiva celuilalt înainte de a spune ceva”, a afirmat fetiţa.

În timpul transmisiunii live, Teo i-a spus Maiei că nu sunt „rude de sânge”, iar reacția copilei a fost una cu adevărat înduioșătoare.

„Noi două ne-am întâlnit la un moment dat în viața ta, atunci când tu te-ai născut, și ne-am așteptat ca la un moment dat să existe discrepanțe între noi. Mai ales că tu ești într-o situație mai specială și noi două nu suntem… cum spun oamenii, «rude de sânge»”, a spus Teo.

„Am clădit împreună o relație foarte strânsă. Ne înțelegeam din priviri, gesturi, mimică. Nu aș putea spune cuiva „mamă” care nu s-a implicat sub nicio formă în cultura pe care o am, în ce știu azi. Și asta cu sângele, după părerea mea, nu e cea mai potrivită chestie. Sunt frați de sânge care nu se înțeleg, și copii de sânge și tot felul, care nu au relații tocmai potrivite cu părinții lor”, a răspuns Maia. (relateaza m.click.ro)

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]