Tora Vasilescu a împlinit 65 de ani. FRUMOASA ca intotdeauna

Tora Vasilescu a împlinit 65 de ani. FRUMOASA ca intotdeauna

loading...

 

Ce nu ştiţi despre Tora Vasilescu

Tora Vasilescu are motive de sărbătoare. A împlinit marţi (22 martie) 65 de ani, însă actriţa nu-şi arată vârsta din buletin. Vedeta are o poveste de viaţă interesantă, a fost adoptată de mică de soţul mamei sale, iar în 1976 a debutat în cinematografie, în rolul Gloriei din „Gloria nu cântă”. Au urmat peste 40 de producţii.

Actriţa a fost căsătorită cu regizorul Mircea Danieliuc, însă cei doi au divorţat.

S-a născut la 22 martie 1951 în Tulcea, şi încă de la 5 ani bunica a dus-o  pe o scenă dintr-o şcoală din oraşul natal ca să spuna o poezie. Numele îl are de la al doilea soţ al mamei sale, pe care îl chema Vasilescu şi a fost în lagăr la ruşi.

Până la 14 ani, ea se numea Mihai. Mamei actriţei i-au murit trei soţi şi fraţii (o sora cu 13 ani mai mică şi 2 fraţi gemeni cu 22 de ani mai mici decât ea). A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” Bucureşti în 1976, la clasa profesoarei Eugenia Popovici şi în anul întai trece printr-un avort, care era ilegal în acele vremuri. Acum regretă că nu are copii. A fost căsătorită cu marele regizor Mircea Daneliuc iar în prezent locuieşte cu cel de-al doilea sot, cetăţean străin într-o casă ecologica în Buftea, unde îi place să cultive şi să îngrijească plante şi animalele. A primit de-a lungul anilor mai multe premii, printre care de trei ori Premiul pentru Interpretare UCIN, Premiu pentru rolul din “Imposibilă iubire” la Aceno D’Oro, premiul pentru “Cel mai bun rol secundar feminin” în “Şobolanii roşii”.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )