TRAGEDIA de la COLECTIV – ”O lectie de viata”, afirma solistul trupei Zdob si Zdub

TRAGEDIA de la COLECTIV – ”O lectie de viata”, afirma solistul trupei Zdob si Zdub

loading...

Solistul trupei Zdob şi Zdub, Roman Iagupov, a vorbit, într-un interviu acordat MEDIAFAX, despre tragedia de la clubul Colectiv, despre undergroundul din România şi Republica Moldova, dar şi despre planurile formaţiei, care sărbătoreşte duminică, la Bucureşti, 20 de ani de activitate.

Roman Iagupov vorbeşte în interviul acordat MEDIAFAX despre evoluţia trupei, despre sursele de inspiraţie şi artiştii care i-au influenţat pe membrii acesteia de-a lungul timpului, dar şi despre cele mai importante concerte pe care Zdob şi Zdub le-a susţinut până în prezent.

Solistul formaţiei a declarat că membrii trupei din care face parte au fost solidari cu tot showbizul românesc după tragedia de la Colectiv, despre care spune că “a fost şi o lecţie de viaţă”, iar în ceea ce priveşte undergroundul, acesta este de părere că reprezintă un important mediu de comunicare, idei şi creaţie.

Iagupov a menţionat că în planurile Zdob şi Zdub se află pregătirea unui concert acustic cu un cvartet de coarde, care va avea loc în primăvara acestui an, şi lansarea unui nou material discografic.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )