TRAGEDIE DUBLA. MOARTE in familia lui Costi Ioniţă

TRAGEDIE DUBLA. MOARTE in familia lui Costi Ioniţă

loading...

SOCANT !

Tragedie dubla in familia artistului !Costi Ioniţă trece prin clipe grele ! Si-a pierdut tatal si unchiul in aceeasi saptamana.

Tatăl lui a pierdut lupta cu boala şi a murit  în urmă cu puţin timp. Bărbatul era internat în spital, în urma unui infarct, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Costi Ioniță a ajuns la priveghiul tatălui său, în Constanța. La fața locului sunt mai mulți jurnaliști, cărora artistul le-a mulțumit pentru prezență, dar i-a rugat să trateze evenimentul cu decență și să îl lase să își vadă în continuare de tradițiile înmormântării.

Costi Ioniţă nu a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru a-și mai putea prinde tatăl în viaţă. Marţi dimineaţă, rude ale familiei, între care ar fi chiar mama lui Costi Ioniţă, au venit la Serviciul de Medicină Legală, pentru a ridica corpurile neînsufleţite ale lui Vasile Ioniţă, tatăl lui Costi, şi ale lui Ioan Ioniţă, unchiul acestuia.

„Veniseră duminică să se releaxeze la ţară, nu ştim mai multe. Era cardiac fratele mai mic al tatălui lui Costi”, spunea o rudă a familiei care a însoţit-o pe mamă la morgă.

Zilele trecute unchiul artistului a fost găsit mort în casă şi se pare că acesta a fost motivul pentru care bărbatului i s-a făcut rău.  Tatăl lui Costi a fost dus  la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, a fost intubat și ventilat mecanic. Unchiul lui Costi Ioniță, in varsta de 67 de ani din localitatea Movileni, județul Galați, a murit în dimineaţa de luni, 21 martie. Tatăl artistului, în vârstă de 82 de ani, ar fi fost atât de afectat de cele întâmplate încât a făcut infarct.

Familia bătrânilor se află în aceste momente la morgă, pentru a le ridica trupurile neînsufleţite, fără Costi Ioniţă însă, care nu a ajuns încă în ţară. Cei doi vor fi înmormântaţi la Constanţa.

Cei doi vor fi ingropati joi, la Constanța.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )