Tupac a fost omorât de CIA! FBI-ul a strâns peste 4.000 de pagini cu informații compromițătoare despre artist!

Tupac a fost omorât de CIA! FBI-ul a strâns peste 4.000 de pagini cu informații compromițătoare despre artist!

loading...

Tupac a fost omorât de CIA! FBI-ul a strâns peste 4.000 de pagini cu informații compromițătoare despre artist!

Moartea rapper-ului Tupac Shakur este una dintre cele mai misterioase.

2Pac, sub numele de scenă, a fost unul din cei mai apreciați rapperi de după 1990. A fost inclus în Guinnes Book of World Records pentru vânzările record ale albumelor sale (peste 120 de milioane, dintre care 65 doar în America).

2Pac a cântat despre viața în ghetouri, rasism și violența stradală.

Tupac a fost împușcat de 4 ori în piept, braț și mușchi după ce a asistat la un turneu de box al lui Mike Tyson, pe 7 septembrie 1996. Artistul a murit la 5 zile după incident. Printre cele mai bizare teorii despre moartea vedetei se numără si cea potrivit căreia aceasta ar trăi în Cuba.

Un scriitor susține că în spatele dispariției sale s-ar afla poliția americană și chiar CIA.

Aproape 21 de ani au trecut de la moartea lui Tupac Shakur și nici până în ziua de azi nu există o opinie unitară privind cauzele morții. În cartea „Drugs As Weapons Against Us”, John Potash scrie că în spatele morții rapper-ului s-ar afla poliția americană și CIA.

Potash argumenteaza ca Tupac era o persoană extrem de influentă și dirija acțiunile oamenilor care protestau des împotriva sistemului politic din SUA.

„Poliția l-a arestat de multe ori invocând acuzații care de cele mai multe ori au fost infirmate”, scrie Potash în cartea sa. Autorul celei mai controversate cărți a momentului spune că FBI-ul a strâns peste 4.000 de pagini cu informații compromițătoare despre artist.

Potash scrie că atât moartea lui Shakur cât și cea a rivalului său, rapperul Notorious B.I.G. au fost bine orchestrate, bine planificate. Agenții de poliție știau tot timpul ce fac aceștia.

sursa vip24.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )