Publicitate

loading...

Tupac a fost omorât de CIA! FBI-ul a strâns peste 4.000 de pagini cu informații compromițătoare despre artist!

Tupac a fost omorât de CIA! FBI-ul a strâns peste 4.000 de pagini cu informații compromițătoare despre artist!
loading...

Tupac a fost omorât de CIA! FBI-ul a strâns peste 4.000 de pagini cu informații compromițătoare despre artist!

Moartea rapper-ului Tupac Shakur este una dintre cele mai misterioase.

2Pac, sub numele de scenă, a fost unul din cei mai apreciați rapperi de după 1990. A fost inclus în Guinnes Book of World Records pentru vânzările record ale albumelor sale (peste 120 de milioane, dintre care 65 doar în America).

2Pac a cântat despre viața în ghetouri, rasism și violența stradală.

Tupac a fost împușcat de 4 ori în piept, braț și mușchi după ce a asistat la un turneu de box al lui Mike Tyson, pe 7 septembrie 1996. Artistul a murit la 5 zile după incident. Printre cele mai bizare teorii despre moartea vedetei se numără si cea potrivit căreia aceasta ar trăi în Cuba.

Un scriitor susține că în spatele dispariției sale s-ar afla poliția americană și chiar CIA.

Aproape 21 de ani au trecut de la moartea lui Tupac Shakur și nici până în ziua de azi nu există o opinie unitară privind cauzele morții. În cartea „Drugs As Weapons Against Us”, John Potash scrie că în spatele morții rapper-ului s-ar afla poliția americană și CIA.

Potash argumenteaza ca Tupac era o persoană extrem de influentă și dirija acțiunile oamenilor care protestau des împotriva sistemului politic din SUA.

„Poliția l-a arestat de multe ori invocând acuzații care de cele mai multe ori au fost infirmate”, scrie Potash în cartea sa. Autorul celei mai controversate cărți a momentului spune că FBI-ul a strâns peste 4.000 de pagini cu informații compromițătoare despre artist.

Potash scrie că atât moartea lui Shakur cât și cea a rivalului său, rapperul Notorious B.I.G. au fost bine orchestrate, bine planificate. Agenții de poliție știau tot timpul ce fac aceștia.

sursa vip24.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]