ULTIMA ORA ! Adriana Bahmuţeanu – CE DECIZIE A LUAT privind copiii sai

ULTIMA ORA ! Adriana Bahmuţeanu – CE DECIZIE A LUAT privind copiii sai

loading...

De câteva luni se când se ocupă exclusiv de creşterea şi educaţia celor doi copii, Adriana Bahmuţeanu pare că a ajuns la capătul puterilor. Vedeta a anunţat că îşi caută un ajutor care să aibă grijă de cei mici atunci când ea nu poate face acest lucru.

Adriana Bahmuţeanu încearcă să se împartă între cariera în televiziune şi viaţa de familie şi se pare că a ajuns la concluzia că nu are suficient timp pentru a avea grijă aşa cum trebuie de cei doi băieţi pe care îi are din mariajul cu Silviu Prigoană. Prezentatoarea a dat un anunţ în urmă cu doar căteva zile în care îşi caută o bonă. Iată care sunt pretenţiile ei.

“Anunţ important!!!! Angajez bonă pentru copii, preferabil cu profil pedagogic sau studentă la psihologie, din Bucureşti sau din provincie. Trimiteţi cv şi poză în privat sau pe mail”, a notat vedeta tv pe contul ei de socializare.

În urma procesului de divorţ, instanța a stabilit că Adriana Bahmuțeanu și fostul ei soț, Silviu Prigoană, vor împărți custodia celor doi băieți pe care îi au împreună, Eduard și Maximus. Cum se pare că omul de afaceri nu şi-a mai văzut copiii de două luni, atunci vedeta tv s-a ocupat exclusiv de cei doi băieţi.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )