Valentina Pelinel, REACTIE după ce Alina Borcea a refuzat DIVORTUL

Valentina Pelinel, REACTIE după ce Alina Borcea a refuzat DIVORTUL

loading...

Valentina Pelinel a răbufnit după ce Alina Borcea a refuzat divorţul: “Frustrare, răutate, invidie…”
Cele două femei din viaţa fostului patron de club au abordări diferite, prima filosofează pe marginea crizei pe care a creat-o, cea de a doua se ţine tare şi nu vrea să-şi piardă bărbatul.

Valentina Pelinel, 30 de ani, mai are puţin şi va deveni mamă. Copilul este fructul iubirii ascunse dintre fotomodel şi Cristi Borcea. Fostul patron al echipei Dinamo se află la închisoare unde ispăşeşte o pedeapsă de şase ani şi patru luni pentru evaziune fiscală, fiind condamnat în Dosarul Transferurilor.

”Suntem buni şi suntem răi. Există Dumnezeu, cum există şi satana. Şi uite aşa suntem ocrotiţi, cum deopotrivă suntem ispitiţi. Nu de ieri, de alaltăieri, ci de mică, mi-a plăcut să studiez oamenii, să le urmăresc gesturile, acţiunile şi să încerc să le găsesc circumstanţe atenuante, să-i înţeleg. Asta pentru mine, apropos, că tot am scris despre egoism săptămâna trecută, pentru că înţelegându-i pe oameni, ajungi la performanţa de a nu-i judeca, ceea ce te eliberează pe tine de o încărcătură negativă care te poate măcina”, a scris Valentina Pelinel pe blogul ei de pe siteul femeide10.ro.

 

Această aplecare bruscă a vedetei spre studierea oamenilor poate fi o preocupare generată de problemele din viaţa ei. Faptul că a rămas însărcinată cu un bărbat însurat care are şi copii mici, nu e o povară uşor de purtat într-o societate destul de tradiţionalistă cum e cea din România.

Scandalul stârnit de relaţia amoroasă cu Borcea o afectează, mai ales pentru că personajul e unul total nepopular. Brusc, dintr-un fotomodel respectat şi interesant, Valentina Pelinel s-a văzut contestată. Deşi nu recunoaşte, această relaţie i-a dezamăgit pe fanii ei. Dar, în mod cert, a avut şi ea motivele ei.
”Încerc să văd întotdeauna dincolo de carcasa unui om, în profunzime şi astfel să nu ajung să fiu măcinată de frustrare, răutate, invidie şi alte stări negative care fac rău persoanei ce nu le poate ţine sub control. Aşadar, cum îmi place mie să spun, e o chestiune de alegere, să fii rău sau să fii bun. Nu vă vorbeşte cea mai bună persoană, dar nici cea mai rea, vă vorbeşte o persoană căreia îi place să se descopere pe sine în permanenţă, să înveţe, să se corecteze, DAR… care nu uită să îi descopere şi să îi înţeleagă şi pe alţii, pentru că fiecare are povestea lui”, a scris Valentina pe femeide10.ro. Nu ştim dacă, atunci când a aşternut aceste rânduri, se gândea la persoane anume, dar e clar că îşi doreşte ca acest scandal să treacă pentru că e afectată.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )