Vedete care au avut parte de nunti cu scandal. Batai si amenintari in ziua cea mare!

Vedete care au avut parte de nunti cu scandal. Batai si amenintari in ziua cea mare!

loading...

De la bal la spital nu e o cale foarte lunga. Drept dovada stau cateva dintre nuntile mondene, cu miri celebri si invitati pe masura, care s-au transformat din evenimente fericite in lupte de strada, cu injuraturi, lovituri, amenintati si chiar arestari.

Iata care sunt nuntile mondene de la noi, la care nuntasii au sarit la bataie
Calin Popescu Tariceanu, a cincea nunta de neuitat
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu s-a casatorit sambata cu Loredana Moise, o buzoianca de 34 de ani. Cei doi si-au dorit o nunta intima, extrem de discreta, insa totul a iesit exact pe dos.

Chiar daca este a cincea casatorie, Tariceanu va tine minte toata viata ce s-a intamplat la nunta sa cu Loredana.

Din cauza paparazzilor veniti sa surprinda imagini de la nunta fostului premier, la poarta palatului Ghika, a izbucnit un adevarat razboi, desfasurat in doua reprize, care s-a sfarsit in cele din urma la politie, cu retinerea protagonistilor.

Mai intai, la poarta a avut loc un conflict intre un valet angajat, cei care asigurau paza si mai multi paparazzi. Dupa un schimb de replici, unul dintre fotografi s-a enervat si i-a dat cu o sticla in cap angajatului de la palat. La fata locului au ajuns patru masini de politie.

Dupa acest incident, insa, doi fotografii de la o publicatie mondena s-au infuriat cand au vazut ca echipele de televiziune prezente nu mai transmit nunta, ci conflictul dintre ei, si au sarit iar la bataie.

Continuare aici ——> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )