VESTE-SOC ! AVIONUL trupei Iron Maiden, GRAV AVARIAT si 2 PERSOANE RANITE !

VESTE-SOC ! AVIONUL trupei Iron Maiden, GRAV AVARIAT si 2 PERSOANE RANITE !

loading...

Avionul trupei Iron Maiden, avariat grav în Chile !

2 controlori de trafic grav raniti !

„Ed Force One“, celebrul avion pe care trupa britanică Iron Maiden îl foloseşte în timpul turneelor sale, a suferit o serie de avarii grave în America de Sud, în timpul unor manevre pe pista Aeroportului din Santiago de Chile, în urma cărora două persoane au fost spitalizate, informează bbc.com.

În timp ce avionul Boeing 747 al trupei britanice era remocart pe pistă şi dirijat spre punctul de realimentare cu combustibil, în vederea unui zbor peste Anzi, un pivot al tijei de remorcare s-a desprins, iar aeronava, pierzându-şi direcţia într-o curbă, a intrat în coliziune cu un camion din apropiere. Doi dintre controlorii de trafic aflaţi pe pistă au fost accidentaţi şi transportaţi ulterior la spital.

Aeronava grupului britanic are o greutate de trei ori mai mare decât avioanele folosite de Iron Maiden în turneele sale precedente din 2008, 2009 şi 2011. Avariile suferite de ”Ed Force One” sunt grave şi, potrivit presei internaţionale, este foarte posibil ca aeronava să aibă nevoie de reparaţii serioase, inclusiv de înlocuirea a două motoare principale. Potrivit usatoday.com, incidentul nu a avut ca rezultat o explozie, nici o fisurare a rezervorului de combustibil al aeronavei. Membrii trupei şi angajaţii din echipa de producţie a turneului nu se aflau la bordul avionului în acel moment.

Iron Maiden, una dintre cele mai populare trupe heavy metal din lume, a fost înfiinţată la Londra, în 1975. Formula actuală a grupului britanic este alcătuită din Steve Harris (chitară bas), Dave Murray (chitară), Adrian Smith (chitară, backing vocals), Bruce Dickinson (solist), Nicko McBrain (tobe, percuţie) şi Janick Gers (chitară). Trupa britanică a lansat de-a lungul anilor 16 albume de studio, care s-au vândut în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial.

sursa bbc.com

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )