VIATA INTRECE FILMUL ! Daniela Nane, IUBITA IN TACERE timp de 30 de ani

VIATA INTRECE FILMUL ! Daniela Nane, IUBITA IN TACERE timp de 30 de ani

loading...

Daniela Nane (44 de ani) rupea inimi încă din anii de liceu, dovadă stând şi destăinuirea fostul ei profesor, Alexandru Vlahovici.

Frumuseţea i-a adus Danielei trofeul Miss România, în 1991, multe roluri în filme şi piese de teatru, dar şi numeroase iubiri. A fost căsătorită în perioada 1998-2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, cu care de altfel are şi un băiat, pe Codrin (15  ani), apoi a bifat o poveste frumoasa de iubire cu Andrei Zincă, regizor de telenovele, iar în prezent inima îi bate pentru şarmantul om de afaceri şi profesor de istorie Adrian Cioroianu (48 de ani).

Şi în adolescenţă era frumuşică foc, astfel că era curtată de toţi colegii din Liceul ”Emil Racoviţă”, din Iaşi. Iar recent, s-a trezit cu o declaraţie de impresionantă de iubire, din partea fostului ei profesor de fizică, Alexandru Vlahovici, care, deşi a iubit-o în tăcere,  abia acum a avut curajul să-i spună în faţa întregii ţări ce a simţit.

În plus, a postat pe Facebook şi o fotografie cu ei doi: ”Mai ţii minte când a fost făcută poza? Recunosc că eram îndrăgostit de tine, dar tu habar nu aveai, poate că a fost mai bine aşa. Ai terminat liceul, ai plecat la Bucureşti şi fiecare a mers pe drumul lui. Succesele tale, ca actriţă, m-au bucurat întotdeauna, au fost liantul „neuitării”. Dar, asta-i soarta profesorilor, să iubească în taină. Erai favorita mea. Nu m-am supărat că te-ai făcut actriţă şi nu fiziciană, deoarece erai foarte frumoasă şi foarte talentată şi la disciplinele umaniste”. Contactată de reporterii Click!, ea s-a fâstâcit: ”Am fost surprinsă de declaraţii şi nici nu ştiam ce să răspund. E foarte drăguţ că a luat legătura cu mine, după atâţia ani”.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )